Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γκρεγκ Πόποβιτς τα «έψαλε» σε όσους ψήφισαν Τραμπ

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς τα «έψαλε» σε όσους ψήφισαν Τραμπ

Σε μία σπάνια «έκρηξή» του ενώπιον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο Γκρεγκ Πόποβιτς εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ και δήλωσε ιδιαίτερα ανήσυχος για το μέλλον των ΗΠΑ. Ο εμβληματικός προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς και οσονούπω και της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ (2017-2020) μιλώντας πριν τον αγώνα της ομάδας του με το Ντιτρόιτ, ήταν ιδιαίτερα καυστικός για το νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά και για τους συμπατριώτες του που τον ψήφισαν.

Σε μία σπάνια «έκρηξή» του ενώπιον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο Γκρεγκ Πόποβιτς εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ και δήλωσε ιδιαίτερα ανήσυχος για το μέλλον των ΗΠΑ.

Ο εμβληματικός προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς και οσονούπω και της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ (2017-2020), μιλώντας πριν τον αγώνα της ομάδας του με το Ντιτρόιτ, ήταν ιδιαίτερα καυστικός για το νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά και για τους συμπατριώτες του που τον ψήφισαν.

«Αυτό (σ.σ. η νίκη Τραμπ) με αρρωσταίνει, όχι γιατί επικράτησαν οι Ρεπουμπλικάνοι, αλλά για όσα αηδιαστικά έχει πει, για τα ξενοφοβικά, ομοφοβικά, ρατσιστικά, γεμάτα μισογυνισμό σχόλιά του. Ζω σε μία χώρα όπου οι μισοί άνθρωποι επέλεξαν να μην δώσουν σημασία στα σχόλια αυτά και να τον εκλέξουν. Στα δικά μου μάτια, αυτό είναι το πιο τρομακτικό», τόνισε ο πέντε φορές πρωταθλητής ΝΒΑ.

Κι επειδή οι έρευνες δείχνουν ότι οι λευκοί με μέσο και υψηλό εισόδημα, ήταν η πληθυσμιακή ομάδα που έδωσε τη νίκη στον Ντόναλντ Τραμπ επί της Χίλαρι Κλίντον, ο Γκρεγκ Πόποβιτς σχολίασε:

«Είμαι ένας πλούσιος λευκός και δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι αυτή τη στιγμή να είσαι μουσουλμάνος, γυναίκα, Αφρο-Αμερικανός, ισπανόφωνος ή ανάπηρος. Πρέπει να αισθάνονται αποκλεισμένοι.

Υπάρχουν άνθρωποι σε αυτές τις ομάδες που τον ψήφισαν, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπόρεσαν να αγνοήσουν όσα έχει πει».

«Ο μεγάλος μου φόβος, είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται πλέον στην κατάσταση που βρισκόταν παλιά η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία», κατέληξε ο Πόποβιτς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024