Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το ΝΒΑ τρέμει από τον θρίαμβο του Τραμπ

Το ΝΒΑ τρέμει από τον θρίαμβο του Τραμπ

Η ανάληψη της προεδρίας των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ έχει αρχίσει να προκαλεί τρόμο στο ΝΒΑ και μεγάλο προβληματισμό σε παίκτες και προπονητές, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας Marca.

Η ανάληψη της προεδρίας των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ έχει αρχίσει να προκαλεί τρόμο στο ΝΒΑ και μεγάλο προβληματισμό σε παίκτες και προπονητές, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας Marca.

Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να εκφράζουν την οργή τους και να κάνουν «δεύτερες» σκέψεις.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του Τούρκου πάουερ φόργουορντ, Ενές Καντέρ, που έγραψε μήνυμα (που έσβησε λίγο αργότερα), ζητώντας από ομάδες στην Κίνα ή την Ευρώπη να του πουν εάν χρειάζονται κάποιον παίκτη με τα χαρακτηριστικά του. Ανάλογου ύψους μηνύματα υπήρξαν και από άλλους.

Η αλήθεια είναι ότι ο δισεκατομμυριούχος από τη Νέα Υόρκη, νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν είχε πολλές συμπάθειες, ανάμεσα στον χώρο του ΝΒΑ.

Όπως δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Hoopshype, η Χίλαρι Κλίντον, ήταν αποδέκτης του μεγαλύτερου ποσού των δωρεών από στελέχη και πρώην παίκτες του NBA. Δεν υπήρξε βέβαια ενεργός παίκτης να έχει ανακοινωθεί ανάμεσα σε αυτές τις δωρεές, αν και μερικοί όπως ο ΛεΜπρον, αγωνίστηκαν για την Κλίντον και μάλιστα συμμετείχαν σε εκδηλώσεις υποστήριξής της.

Όπως σημειώνει η Hoopshype, είναι τεράστια η διαφορά στα χρήματα που έλαβαν οι δύο υποψήφιοι. Ενώ η Χίλαρι Κλίντον έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια από το περιβάλλον του ΝΒΑ (1,436,609.95 δολάρια ακριβώς), ο Ντόναλντ Τραμπ δεν συγκέντρωσε ούτε το 1%!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μυθικός «Μάτζικ» Τζόνσον έδωσε συνολικά 529.700 στην εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον, ενώ έδειξε την υποστήριξή του με δημόσιες πράξεις, αλλά και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Άλλα ονόματα που βοήθησαν οικονομικά της Χίλαρι Κλίντον είναι: Τζέισον Κιντ (προπονητής των Μπακς: 5,200 δολάρια), Τζέισον Κόλινς (πρώτος παίκτης του NBA που δήλωσε ανοιχτά την ομοφυλοφιλία του, 500 δολάρια), Ντέιβιντ Στερν ( πρώην επίτροπος του NBA 5.400), Ανταμ Σίλβερ ( επίτροπος του NBA, 8,100), Ρονάλντο Μπλάκμαν (πρώην «all star» με τους Μάβερικ, 2.700), Χερμπ Σάιμον (ιδιοκτήτης Πέισερς , 53,500), Βίβεκ Ρανάντιβ (ιδιοκτήτης Κινγκς, 52.700 δολάρια).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024