Δύο νεαροί οπαδοί του Ηρακλή συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της ομάδας τους με τον Πλατανιά Χανίων, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Οι συλληφθέντες, 21 και 19 ετών, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Τα επεισόδια εκτυλίχθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Καυτανζογλείου, όταν περισσότεροι από πενήντα οπαδοί του «Γηραιού» άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ, πέτρες κι άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι, προκειμένου να τους απωθήσουν, απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.
Ο Ράφα Μπενίτεθ έδωσε την αίσθηση ότι συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό, όμως στην πραγματικότητα έφτιαξε το αφήγημα του για το «διαζύγιο».
Σαρωτική η Νότιγχαμ Φόρεστ, διέλυσε με 3-1 την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» – Δύο γκολ ο Αβονίγι (2’, 52’), ένα ο Ιγκόρ Ζεσούς (15’) – Έφευγαν από το 75’ οι οπαδοί των γηπεδούχων.
Ο Τζέσι Ντέρι έπεσε άσχημα με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουσή του στον αέρα με τον Άμποτ και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια αποχώρησε με φορείο.