Χρυσό μετάλλιο στην ελληνορωμαϊκή κατέκτηκε ο Κεσσίδης
Δεύτερο μετάλλιο μέσα σε μία εβδομάδα για τον Λαοκράτη Κεσσίδη. Ο αθλητής του ΠΑΟΚ συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά στη Σουηδία και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 96κ. της ελληνορωμαϊκής. Το τουρνουά συγκέντρωσε παλαιστές από 11 χώρες και οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες ξεπέρασαν τις 850.
Δεύτερο μετάλλιο μέσα σε μία εβδομάδα για τον Λαοκράτη Κεσσίδη. Ο αθλητής του ΠΑΟΚ συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά στη Σουηδία και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 96κ. της ελληνορωμαϊκής.
Το τουρνουά συγκέντρωσε παλαιστές από 11 χώρες και οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες ξεπέρασαν τις 850. Για την ανάγκη των αγώνων, μάλιστα, οι διοργανωτές χρησιμοποίησαν 7 παλαίστρες!
Στην πορεία του για το χρυσό ο Κεσσίδης νίκησε στον δεύτερο αγώνα τον Εμιλ Σαντάλ με πτώση. Ο Σουηδός αθλητής ήταν αυτός που του είχε στερήσει το «εισιτήριο» για τον τελικό την προηγούμενη εβδομάδα. Στον τελικό αντιμετώπισε τον Αντζελο Χανκοκ (ΗΠΑ) και μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 13-4, κατακτώντας έτσι το χρυσό μετάλλιο.
Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε κι ο Βασίλης Μυξάκης. Ο αθλητής του ΠΑΟΚ ανέβηκε κατηγορία και αγωνίστηκε στα 75κ. και με μία νίκη και δύο ήττες δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία – Ισπανία: Ευρωπαϊκή «τιτανομαχία» για μια θέση στον τελικό του Μουντιάλ
- Συνεχίζει τις μεταγραφές η Βιλερμπάν – Πάει για Μπολομπόι και Μιλς
- Νέα σενάρια στο Μεξικό: «Στο 50-50 οι πιθανότητες για Πινέδα και ΑΕΚ»
- Ιστορική εμπορική συμφωνία μεταξύ Παρί και Nike
- Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 10 ακριβότεροι ποδοσφαιριστές από τους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)

























![ΗΠΑ: Πέταξε μολότοφ σε άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-214-315x220.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442