Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Ρονάλντο υπέγραψε το τελευταίο του συμβόλαιo (!) στη Ρεάλ

O Ρονάλντο υπέγραψε το τελευταίο του συμβόλαιo (!) στη Ρεάλ

Φορώντας γυαλιά μυωπίας και συνοδευόμενος από τη μητέρα του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε σήμερα, στην αίθουσα τροπαίων της Ρεάλ Μαδρίτης, το νέο συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ευρώπης, το οποίο έχει διάρκεια ως το 2021. Εμφανώς ικανοποιημένος από τη συμφωνία, η οποία επιτεύχθηκε, ο Πορτογάλος σταρ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι αυτό δεν θα είναι το τελευταίο συμβόλαιό του με τους «μερένγκες», έστω κι αν το 2021 ο ίδιος θα είναι 36 ετών.

Φορώντας γυαλιά μυωπίας και συνοδευόμενος από τη μητέρα του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε σήμερα, στην αίθουσα τροπαίων της Ρεάλ Μαδρίτης, το νέο συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ευρώπης, το οποίο έχει διάρκεια ως το 2021.

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη συμφωνία, η οποία επιτεύχθηκε, ο Πορτογάλος σταρ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι αυτό δεν θα είναι το τελευταίο συμβόλαιό του με τους «μερένγκες», έστω κι αν το 2021 ο ίδιος θα είναι 36 ετών.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Ρεάλ, την πόλη της Μαδρίτης, τους συμπαίκτες μου και όλους όσοι με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ. Είναι μία ξεχωριστή και σημαντική μέρα για μένα και το δεσμό μου με τη Ρεάλ, που είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Είναι μία μοναδική μέρα στη ζωή μου, ανανεώνω για πέντε χρόνια και είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα είναι το τελευταίο συμβόλαιό μου» δήλωσε ο Ρονάλντο, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρεάλ από το 2009.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν δίστασε να συγκρίνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο με μυθικές μορφές του συλλόγου, όπως ο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ο Αλφρέντο ντι Στέφανο και ο Χέντο, τον χαρακτήρισε ως την εικόνα του μεγαλύτερου συλλόγου στον κόσμο και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Πορτογάλος θα είναι και φέτος ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας», για τέταρτη φορά στην καριέρα του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024