Μητσοτάκης: Εκλογές, η μόνη λύση για τη χώρα
Η μόνη λύση για να γλιτώσει η χώρα από την πολιτική παρακμή είναι οι εκλογές, ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
Η μόνη λύση για να γλιτώσει η χώρα από την πολιτική παρακμή είναι οι εκλογές, ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε στον κ. Παυλόπουλο την ανησυχία του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.
Μετά τη συνάντηση που κράτησε περίπου μία ώρα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι συζήτησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και προσέθεσε:
«Επανέλαβα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους εντονότατους προβληματισμούς μας όχι μόνο για την οικονομική κρίση, αλλά και για την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών».
Ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε τη δήλωσή του, λέγοντας ότι η μόνη λύση για την έξοδο από πολιτική παρακμή, στην οποία βρίσκεται η χώρα είναι οι εκλογές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βαλένθια-Οσασούνα 1-0: Βήμα παραμονής οι «νυχτερίδες» με… όπλο την έδρα τους
- Ο προσωρινός ηγέτης του Ιράν απειλεί τον Νετανιάχου: «Εξολοθρεύτηκε»
- Βόλος – ΑΕΚ 2-2: Ο Ρέλβας κράτησε «όρθια» την «Ένωση» στο 90+8′
- LIVE: Παναθηναϊκός – Άρης
- Άρης: Η πρώτη 11άδα του Μιχάλη Γρηγορίου στους «κιτρινόμαυρους»
- Μαύρες πανοπλίες και πλοία Βίκινγκ – Πόσο ιστορικά ακριβής είναι η ταινία «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν;