
Η Τζένιφερ Λόρενς σε ρόλο Ζέλντα Φιτζέραλντ;
Μία πολύ ενδιαφέρουσα κινηματογραφική συνεργασία που «μυρίζει» Όσκαρ βρίσκεται στα σκαριά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter. Η Τζένιφερ Λόρενς αναμένεται να ερμηνεύσει την Ζέλντα Φιτζέραλντ, σύζυγο του συγγραφέα του «Υπέροχου Γκάτσμπι», Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ. Την ταινία αναμένεται να σκηνοθετήσει ο Ρον Χάουαρντ.
Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη
Μία πολύ ενδιαφέρουσα κινηματογραφική συνεργασία που «μυρίζει» Όσκαρ βρίσκεται στα σκαριά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter.
Η Τζένιφερ Λόρενς αναμένεται να ερμηνεύσει την Ζέλντα Φιτζέραλντ, σύζυγο του συγγραφέα του «Υπέροχου Γκάτσμπι», Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ.
Πληροφορίες του The Hollywood Reporter αναφέρουν ότι η ταινία (με προσωρινό τίτλο Zelda) βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης από τον σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ (Inferno), ο οποίος αναμένεται και να σκηνοθετήσει την ταινία.
Σχεδόν μυθιστορηματική φιγούρα, η Ζέλντα υπήρξε μούσα του συζύγου της, ενώ η σχέση τους υπήρξε θυελλώδης. Ο Φιτζέραλντ αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού, ενώ η Ζέλντα υπέστη νευρικούς κλονισμού, διαγνώσθηκε ότι πάσχει από σχιζοφρένεια και πέρασε τη ζωή της μπαινοβγαίνοντας σε ψυχιατρικές κλινικές.
Δεν είναι γνωστό σε ποια περίοδο της ζωής της Ζέλντα θα επικεντρώνεται η ταινία. Το σενάριο είναι της Έμμα Φροστ και στο επίκεντρο της ταινίας θα βρίσκεται το ερώτημα: «Μπορεί να υπάρξει έρωτας ανάμεσα σε δημιουργικά ίσους ανθρώπους;»
Το σενάριο αντλεί έμπνευση από τη βιογραφία Zelda της Νάνσι Μίλφορντ.
Παραγωγός είναι η Άλισον Σίρμουρ, πρώην στέλεχος της Lionsgate, του στούντιο που έκανε την Λόρενς διάσημη μέσα από τις ταινίες των «Αγώνων Πείνας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Ερευνα για πιθανά εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ, ζητά η Διεθνής Αμνηστία
- Σουδάν: Ελλειψη πολιτικής βούλησης για να τερματιστεί ο εμφύλιος πόλεμος, καταγγέλλουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Ιράν: Απαγχονίστηκαν 2 άνδρες, ο ένας για «κατασκοπεία» υπέρ της Μοσάντ και ο άλλος γιατί «σκότωσε» αστυνομικό
- Θάνατος Μάθιου Πέρι: Φυλάκιση 2 ετών σε πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ για την παράνομη διακίνηση κεταμίνης
- Διαψεύδουν τα ΗΑΕ ότι ο Νετανιάχου επισκέφθηκε τη χώρα, μεσούντος του πολέμου κατά του Ιράν
- Περού: Ο υποψήφιος της ριζοσπαστικής αριστεράς Σάντσες περνάει στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών



