Νέο ΔΣ για την εταιρεία διαχείρισης του Νοσοκομείου Θήρας
Δημοσιεύτηκε (ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 556/18-10-2016) η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρίας Μονάδων Υγείας Α.Ε. (ΑΕΜΥ ΑΕ). Πρόεδρος αναλαμβάνει ο οικονομολόγος Μιχαήλ Σταύρου και η θητεία του νέου ΔΣ λήγει την 31-12-2017.
Δημοσιεύτηκε (ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 556/18-10-2016) η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρίας Μονάδων Υγείας Α.Ε. (ΑΕΜΥ ΑΕ). Πρόεδρος αναλαμβάνει ο οικονομολόγος Μιχαήλ Σταύρου και η θητεία του νέου ΔΣ λήγει την 31-12-2017.
Γαβράς Παναγιώτης, Ιατρός Χειρουργός Ουρολόγος – Τακτικό Μέλος
Παγκαλίδης Κύρος, Αρχιτέκτονας – Τακτικό Μέλος
Γεωργίνης Γεώργιος, Ιατρός Ορθοπεδικός – Τακτικό Μέλος
Να σημειωθεί ότι ο κ. Σταύρουκαθώς και τα τακτικά μέλη Ρούσσος και Γαβράς, συμμετείχαν και στο απερχόμενο ΔΣ, ενώ η νέα διευθύνουσα σύμβουλος Γεωργία Αθανασίου, προέρχεται από θέση διευθύντριας στον ΕΟΦ και όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας «αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στη βελτίωση της λειτουργίας της εταιρίας».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου εκτιμά επίσης ότι, καταλυτικής σημασίας αναμένεται να είναι και η παρουσία της νέας αντιπροέδρου του ΔΣ Μαρίας Μαυρικάκη η οποία ορίζεται επίσης ως εντεταλμένη σύμβουλος της εταιρίας και εκτελεστικό μέλος του ΔΣ για θέματα διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας.
Επίσης, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι, το τακτικό μέλος Γεώργιος Γεωργίνης είναι επιστημονικά υπεύθυνος του ΠΕΔΥ Δάφνης-Υμηττού, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Δημόσιας Υγείας και «αναμένεται να προσφέρει θετικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας, των δομών της ΑΕΜΥ ΑΕ».
Τέλος, το υπουργείο Υγείας υποστηρίζει ότι η επιλογή του Κύρου Παγκαλίδου, με καταγωγή από την Θήρα, ως τακτικού μέλους στο ΔΣ της ΑΜΕΜΥ, θα αποτελέσει σημαντικό εχέγγυο για την εύρυθμη λειτουργία του ΓΝ Θήρας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).