Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόκριση της Κ20 του ΠΑΟΚ, επόμενος αντίπαλος ο Αγιαξ

Πρόκριση της Κ20 του ΠΑΟΚ, επόμενος αντίπαλος ο Αγιαξ

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της Κ20 του ΠΑΟΚ στο «Youth Champions League» συνεχίζεται. Ο δρόμος για την πρόκριση επί της «Φέρεντς Πούσκας» είχε ανοίξει με το χρυσό γκολ του Σταθόπουλου στο παιχνίδι της Ουγγαρίας στις 28 Σεπτεμβρίου και μετά με το 0-0 του Καυτανζογλείου οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία «σφράγισαν» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της Κ20 του ΠΑΟΚ στο «Youth Champions League» συνεχίζεται. Ο δρόμος για την πρόκριση επί της «Φέρεντς Πούσκας» είχε ανοίξει με το χρυσό γκολ του Σταθόπουλου στο παιχνίδι της Ουγγαρίας στις 28 Σεπτεμβρίου και με το 0-0 του Καυτανζογλείου οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία «σφράγισαν» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Τοθ, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού οι προσπάθειες των Χατζηδίμπα και Σταθόπουλου δεν έβρισκαν στόχο.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, όταν ο «Δικέφαλος» και πάλι με τον Χατζηδίμπα έφτασε κοντά στο γκολ, το οποίο πέτυχε στο 66′ με τον Ματθαίου, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι Ούγγροι γνωρίζοντας ότι το αποτέλεσμα αυτό δεν τους αρκούσε προσπάθησαν να πιέσουν τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία χωρίς όμως αποτέλεσμα και έτσι η Κ20 του ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ με το πρώτο ματς να διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη στις 2/11 και τον επαναλητπικό στην Ολλανδία στις 23/11.

Για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι: Σιαμπάνης, Δοδοντσάκης, Δημητρίου, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Μελετίδης, Αηδονίδης (Κυριλλίδης 71′), Χατζηστράβος (52′ Παπαδόπουλος), Χατζηδίμπας (Μίσκοβιτς 90′), Σταθόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024