Θύμα βιασμού διερμηνέας δημοσιογράφου μέσα στη «ζούγκλα» του Καλαί
Θύμα βιασμού, μέσα στη «ζούγκλα» του Καλαί, έπεσε μία διερμηνέας η οποία συνόδευε δημοσιογράφο στον τεράστιο καταυλισμό μεταναστών. Επρόκειτο «a priori» για τρεις μετανάστες σύμφωνα με τις δηλώσεις των θυμάτων, οι οποίοι αρχικά θέλησαν να κλέψουν το υλικό τους, σύμφωνα με δικαστική πηγή.
Θύμα βιασμού, μέσα στη «ζούγκλα» του Καλαί, έπεσε μία διερμηνέας η οποία συνόδευε δημοσιογράφο στον τεράστιο καταυλισμό μεταναστών. Επρόκειτο «a priori» για τρεις μετανάστες σύμφωνα με τις δηλώσεις των θυμάτων, οι οποίοι αρχικά θέλησαν να κλέψουν το υλικό τους, σύμφωνα με δικαστική πηγή.
Μεταξύ 2.00 και 3.00 π.μ. (3.00 και 4.00 π.μ. ώρα Ελλάδας) ο δημοσιογράφος και η διερμηνέας έκαναν ρεπορτάζ για λογαριασμό ενός γαλλικού τηλεοπτικού καναλιού για τους ασυνόδευτους ανήλικούς στη «ζούγκλα» του Καλαί, όταν τους επιτέθηκαν τρεις Αφγανοί, στα όρια του καταυλισμού, ανέφερε η εισαγγελία της Μπουλόν-σιρ-Μερ.
Επρόκειτο «a priori» για τρεις μετανάστες, οι οποίοι αρχικά θέλησαν να κλέψουν το υλικό τους, σύμφωνα με δικαστική πηγή.
Στη συνέχεια, ένας από τους τρεις ανάγκασε τη διερμηνέα σε σεξουαλική επαφή μαζί του υπό την απειλή μαχαιριού, ενώ οι άλλοι δύο κρατούσαν σε απόσταση, επίσης υπό την απειλή μαχαιριού, τον 42χρονο ανεξάρτητο δημοσιογράφο.
Όταν αφέθηκαν, ο δημοσιογράφος και η διερμηνέας του μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα του Καλαί και στη συνέχεια η διερμηνέας, 38 ετών, με καταγωγή από το Αφγανιστάν, έλαβε ιατρική φροντίδα. Οι τρεις δράστες καταζητούνται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Η Κομισιόν χαλαρώνει τους δημοσιονομικούς κανόνες λόγω Ιράν – Για να αντιμετωπίσουν τα κράτη-μέλη την ενεργειακή κρίση
- Αγορά εργασίας: Με ελαστική εργασία 1 στους 8 στην Ελλάδα – Τι συμβαίνει στην ΕΕ
- Καλαμάτα: Σε δικηγόρο για διαζύγιο είχε πάει η 39χρονη λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της από τον σύζυγό της
- Λεωφόρος Ποσειδώνος: Γίνεται «φρούριο» με 16 κάμερες για παραβάσεις του ΚΟΚ
- Το βέλος και η αντίσταση του αέρα
- Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστή έτοιμη σαλάτα – Μην την καταναλώσετε
- Ο Νίκος Χατζής Τεχνικός Διευθυντής στον ΚΑΟ Μελισσίων
- Τουρκία: Βαθαίνει η κρίση στο CHP – Αντιπαράθεση για συνέδριο, φήμες για νέο κόμμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)

























![Απρόσμενος επισκέπτης στα Γρεβενά: Ένα αξιολάτρευτο αρκουδάκι έκοβε βόλτες στις αυλές των σπιτιών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/Gemini_Generated_Image_72363f72363f7236-315x220.png)



![Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Αγγλία – Νεκρά όλα τα μέλη του πληρώματος [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/Gemini_Generated_Image_eymhixeymhixeymh-315x220.png)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442