ΝΔ: Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει κάθε σκέψη για «μαύρο» στα κανάλια
Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει οριστικά κάθε σκέψη για 'μαύρο' στα κανάλια, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και τονίζει ότι το ΕΣΡ πρέπει να ανακτήσει τις αμροδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα, γι' αυτό ο νόμος Παππά πρέπει να καταργηθεί.
Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει οριστικά κάθε σκέψη για ‘μαύρο’ στα κανάλια, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και τονίζει ότι το ΕΣΡ πρέπει να ανακτήσει τις αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα, γι’ αυτό ο νόμος Παππά πρέπει να καταργηθεί.
Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής: «Η κυβέρνηση Τσίπρα – Παππά είναι εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε με την πολιτική και τις επιλογές της και στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
Το ΕΣΡ πρέπει να ανακτήσει τις αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα, γι’ αυτό ο νόμος Παππά πρέπει να καταργηθεί. Αυτή είναι η απαίτηση της κοινωνίας. Κάθε σκέψη για ‘μαύρο’ στα κανάλια πρέπει να εγκαταλειφθεί οριστικά από την κυβέρνηση».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.