Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άτος Κόστα αντί Λιβάν Οσόρια στον Ολυμπιακό

Άτος Κόστα αντί Λιβάν Οσόρια στον Ολυμπιακό

Η περίπτωση του Λιβάν Οσόρια Ροντρίγκες «κάηκε» μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο και τη σύλληψη έξι Κουβανών διεθνών στη Φινλανδία για το βιασμό κοπέλας, παρότι ο κεντρικός με τον οποίο είχε συμφωνήσει ο Ολυμπιακός δεν εμπλεκόταν στην υπόθεση. Οι «ερυθρόλευκοι» στράφηκαν σε άλλη λύση και κατέληξαν στον 27χρονο Βραζιλιάνο μπλοκέρ Άτος Φερέιρα Κόστα, ο οποίος επρόκειτο να έρθει στην Ελλάδα για να παίξει στην Ορεστιάδα!

Η περίπτωση του Λιβάν Οσόρια Ροντρίγκες «κάηκε» μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο και τη σύλληψη έξι Κουβανών διεθνών στη Φινλανδία για το βιασμό κοπέλας, παρότι ο κεντρικός με τον οποίο είχε συμφωνήσει ο Ολυμπιακός δεν εμπλεκόταν στην υπόθεση.

Οι «ερυθρόλευκοι» φοβήθηκαν ότι η Ομοσπονδίας της χώρας δεν θα έδινε άδεια σε κανέναν αθλητή για να φύγει από τη χώρα, παρότι βεβαίως στη συνέχεια ο Χιμένες μεταγράφηκε κανονικά στη Μολφέτα και ο Μελγαρέχο θα παίξει στον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» στράφηκαν σε άλλη λύση και κατέληξαν στον 27χρονο Βραζιλιάνο μπλοκέρ Άτος Φερέιρα Κόστα, ο οποίος επρόκειτο να έρθει στην Ελλάδα για να παίξει στην Ορεστιάδα!

Ο Κόστα δοκιμάστηκε, Γκουλινέλι αρχικά και Μπόσκαν στη συνέχεια εκτίμησαν ότι μπορεί να βοηθήσει και κάπως έτσι ο Βραζιλιάνος θα παίξει στον Ολυμπιακό, που σήμερα ανακοίνωσε την απόκτησή του, ευελπιστώντας ότι η μεταγραφή θα αποδειχθεί χρήσιμη.

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.- Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βραζιλιάνο Athos Ferreira Costa. Ο Athos Ferreira Costa, γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1988 και αγωνίζεται ως κεντρικός. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο κέρδισε το Κύπελλο Αιγύπτου αγωνιζόμενος με την Ζάμαλεκ», γνωστοποίησε η πειραϊκή ομάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024