Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Select Respect

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Select Respect

Η δύναμη του κινηματογράφου ενάντια στον ρατσισμό και τις κάθε είδους διακρίσεις, βρίσκεται στο επίκεντρο του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Select Respect. Συγκλονιστικές ταινίες που σέβονται τη διαφορετικότητα, καθώς και συζητήσεις για όλα τα επείγοντα θέματα της εποχής μας, συνθέτουν το φεστιβάλ το οποίο διοργανώνεται από το Δικτύο Select Respect σε συνεργασία με το Φεστιβάλ […]

Η δύναμη του κινηματογράφου ενάντια στον ρατσισμό και τις κάθε είδους διακρίσεις, βρίσκεται στο επίκεντρο του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Select Respect.

Συγκλονιστικές ταινίες που σέβονται τη διαφορετικότητα, καθώς και συζητήσεις για όλα τα επείγοντα θέματα της εποχής μας, συνθέτουν το φεστιβάλ το οποίο διοργανώνεται από το Δικτύο Select Respect σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 13 έως την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 στην Αποθήκη 1, στο Λιμάνι.

H πρωτοβουλία select respect ξεκίνησε την άνοιξη του 2014 από οργανώσεις που δραστηριοποιούνται για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την καταπολέμηση των διακρίσεων και του ρατσισμού.

Την άνοιξη του 2016 δημιουργήθηκε το Δίκτυο Select Respect με σκοπό να προωθήσει την συνεργασία των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών για κοινές εκδηλώσεις και δράσεις.

Η αυλαία ανοίγει την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου με το ντοκιμαντέρ Ο μελισσοκόμος / The Beekeeper του Μάνο Χαλίλ, σε μια ειδική προβολή για πρόσφυγες που βρίσκονται στη περιοχή της Θεσσαλονίκης και θα πλαισιωθεί από μουσική εκδήλωση και εδέσματα.

Το πρόγραμμα, και πληροφορίες για τις ταινίες θα βρείτε ΕΔΩ.

entertainment.in.gr

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024