
Την Παρασκευή η νέα συνεδρίαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
Ολοκληρώθηκε μετά από πέντε ώρες η διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, την Τετάρτη, για το ζήτημα της χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας. Η επόμενη διάσκεψη, έχει ορισθεί από τον πρόεδρο του ΣτΕ Νίκο Σακελλαρίου για την ερχόμενη Παρασκευή.
Ολοκληρώθηκε μετά από πέντε ώρες η διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, την Τετάρτη, για το ζήτημα της χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας.
Η επόμενη διάσκεψη, έχει ορισθεί από τον πρόεδρο του ΣτΕ Νίκο Σακελλαρίου για την ερχόμενη Παρασκευή.
Στις δυο διασκέψεις συμμετέχουν 30 μέλη. Εκτός του πρόεδρου, θα συμμετέχουν τρεις αντιπρόεδροι, σύμβουλοι Επικρατείας και τρεις πάρεδροι του ΣτΕ (οι τελευταίοι δεν έχουν δικαίωμα ψήφου).
Εισηγητής είναι ο σύμβουλος Επικρατείας, Γιώργος Παπαγεωργίου. Οι προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών συζητήθηκαν ενώπιον της Ολομέλειας του ΣτΕ στις 4 Ιουλίου 2016.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Βάζει στόχο την πατριαρχία του Χόλιγουντ – To πέος του Μαρκ Ράφαλο και η Γάζα
- Ισόβια στον καθηγητή πολεμικών τεχνών για τη δολοφονία της Ολγας – Συγκλονίζει η μητέρας της
- Τραγωδία στον Πειραιά – Τροχαίο με νεκρό 17χρονο που παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο
- Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Novibet 3-1: Νικηφόρα αρχή στα πλέι αουτ οι Αρκάδες, ελπίζουν για την παραμονή
- Κινεζικές εταιρείες εμπορεύονται πληροφορίες «θησαυρό» για την Τεχεράνη


