Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της εθνικής ομάδας

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της εθνικής ομάδας

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας για τον αγώνα με την Κύπρο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Παρασκευή 21:45). Οι διεθνείς είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να διπλασιάσουν τις νίκες τους στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018. Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει ξεκάθαρο πλάνο όσον αφορά στην τακτική προσέγγιση της συνάντησης, καθώς θα παρατάξει και πάλι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας για τον αγώνα με την Κύπρο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Παρασκευή 21:45). Οι διεθνείς είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να διπλασιάσουν τις νίκες τους στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018.

Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει ξεκάθαρο πλάνο όσον αφορά στην τακτική προσέγγιση της συνάντησης, καθώς θα παρατάξει και πάλι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Ο μοναδικός προβληματισμός του έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Μανιάτη στα αμυντικά χαφ, όπου στην «κούρσα» ανάμεσα σε Σταφυλίδη και Ταχτσίδη νικητής φαίνεται να είναι ο παίκτης της Άουγκσμπουργκ, κι ας μην είναι η «φυσική» θέση του.

Με βάση τα όσα έδειξε ο Γερμανός εκλέκτορας στις προπονήσεις, κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα ξεκινήσει με ενδεκάδα τους Καρνέζη, Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Χολέμπας, Μανιάτη, Σταφυλίδη, Μπακασέτα, Φορτούνη, Μάνταλο και Μήτρογλου.

*Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας και το τεχνικό επιτελείο θα δειπνήσουν εκτός του ξενοδοχείου που έχει καταλύσει η αποστολή, σε μια προσπάθεια να αποφορτιστούν και να χαλαρώσουν εν όψει του αγώνα με την Κύπρο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπάλντοκ: Πίσω από μια επικείμενη μεταγραφή

O Παναθηναϊκός επιδιώκει να προσεγγίζει οτιδήποτε καλό υπάρχει στην αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024