Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της εθνικής ομάδας

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της εθνικής ομάδας

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας για τον αγώνα με την Κύπρο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Παρασκευή 21:45). Οι διεθνείς είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να διπλασιάσουν τις νίκες τους στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018. Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει ξεκάθαρο πλάνο όσον αφορά στην τακτική προσέγγιση της συνάντησης, καθώς θα παρατάξει και πάλι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας για τον αγώνα με την Κύπρο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Παρασκευή 21:45). Οι διεθνείς είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να διπλασιάσουν τις νίκες τους στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018.

Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει ξεκάθαρο πλάνο όσον αφορά στην τακτική προσέγγιση της συνάντησης, καθώς θα παρατάξει και πάλι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Ο μοναδικός προβληματισμός του έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Μανιάτη στα αμυντικά χαφ, όπου στην «κούρσα» ανάμεσα σε Σταφυλίδη και Ταχτσίδη νικητής φαίνεται να είναι ο παίκτης της Άουγκσμπουργκ, κι ας μην είναι η «φυσική» θέση του.

Με βάση τα όσα έδειξε ο Γερμανός εκλέκτορας στις προπονήσεις, κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα ξεκινήσει με ενδεκάδα τους Καρνέζη, Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Χολέμπας, Μανιάτη, Σταφυλίδη, Μπακασέτα, Φορτούνη, Μάνταλο και Μήτρογλου.

*Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας και το τεχνικό επιτελείο θα δειπνήσουν εκτός του ξενοδοχείου που έχει καταλύσει η αποστολή, σε μια προσπάθεια να αποφορτιστούν και να χαλαρώσουν εν όψει του αγώνα με την Κύπρο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024