Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
2ος κύκλος «Hannibal»: πρεμιέρα την Τρίτη 4/10

2ος κύκλος «Hannibal»: πρεμιέρα την Τρίτη 4/10

Ο δεύτερος κύκλος «Hannibal» του NBC κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 4 Οκτωβρίου και στην ελληνική τηλεόραση. Η εκπληκτική σειρά «Hannibal» βασίζεται στους χαρακτήρες που δημιούργησε οΤόμας Χάρις στο βιβλίο του «Ο Κόκκινος Δράκος» για να μας δείξει τι προηγήθηκε ώσπου ο ψυχίατρος Χάνιμπαλ Λέκτερ να μετατραπεί στον πιο διάσημο κανίβαλο της μεγάλης και τώρα και […]

Ο δεύτερος κύκλος «Hannibal» του NBC κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 4 Οκτωβρίου και στην ελληνική τηλεόραση.

Η εκπληκτική σειρά «Hannibal» βασίζεται στους χαρακτήρες που δημιούργησε οΤόμας Χάρις στο βιβλίο του «Ο Κόκκινος Δράκος» για να μας δείξει τι προηγήθηκε ώσπου ο ψυχίατρος Χάνιμπαλ Λέκτερ να μετατραπεί στον πιο διάσημο κανίβαλο της μεγάλης και τώρα και της μικρής οθόνης.

Όλα αρχίζουν όταν ο πράκτορας του FBI, Γουίλ Γκράχαμ, ζητά τη βοήθεια του Hannibal προκειμένου να συλλάβει έναν από τους πιο διεστραμμένους δολοφόνους που έχει συναντήσει ποτέ. Η συνεργασία τους γρήγορα θα εξελιχθεί σε ένα παιχνίδι γάτας – ποντικιού, με τον ψυχρό (και κρυφά παρανοϊκό) ψυχίατρο Hannibal αποφασισμένο να χειραγωγήσει με κάθε τρόπο τον ευφυέστατο (αλλά επίσης σχεδόν ανισόρροπο) ντετέκτιβ.

Λαμπεροί ηθοποιοί όπως ο Λόρενς Φίσμπερν, η Γκίλιαν Άντερσον, η Σίνθια Νίξον και ο Μάικλ Πιτ εκπλήσσουν σε γκεστ εμφανίσεις, ενώ η φωτογραφία και η ατμόσφαιρα της σειράς αναδεικνύονται στα πιο ισχυρά χαρτιά της, μετά το απολαυστικά «ψυχρό» πρωταγωνιστικό της δίδυμο.

Αναλυτικά τι θα δούμε σε πρώτη προβολή από Τρίτη 4/10 έως και την Πέμπτη 6/10 στις 23.15 στον ΣΚΑΪ:

1o επεισόδιο

Η έναρξη του δεύτερου κύκλου βρίσκει τον Will έγκλειστο στο ψυχιατρικό άσυλο της Βαλτιμόρης, να προσπαθεί απεγνωσμένα να αποδείξει την αθωότητά του απέναντι στις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Εν τω μεταξύ, με τον Will απόντα, ο Hannibal καλείται να καταθέσει την άποψή του για ένα φρικτό έγκλημα. Οι αρχές έχουν ανακαλύψει μέσα σε ένα ποτάμι έξι ανθρώπινα πτώματα, καλυμμένα με κάποια χημική ουσία για να διατηρηθούν άθικτα. Ο Hannibal πιστεύει πως ο δολοφόνος πέταξε αυτά τα πτώματα στο ποτάμι γιατί δεν συντηρήθηκαν αρκετά καλά ώστε να πληρούν τα αισθητικά του κριτήρια.

2o επεισόδιο

Οι αρχές ανακαλύπτουν ένα ακόμη πτώμα, χημικά διατηρημένο, το οποίο έχει πέσει κι αυτό μέσα στο ποτάμι. Η Beverly Katz ενημερώνει κρυφά μέσα στο άσυλο τον Will για αυτή τη μυστήρια υπόθεση. Του ζητά τη βοήθειά του για να τη λύσουν, υποσχόμενη ως αντάλλαγμα να τον βοηθήσει να αποδείξει την αθωότητά του. Ο Hannibal όμως βρίσκεται ήδη ένα βήμα μπροστά από αυτούς. Εν τω μεταξύ, η ψυχολόγος του Hannibal, η Dr. Bedelia Du Maurier (στο ρόλο η Gillian Anderson), τον πληροφορεί ότι δε θέλει πια να έχει καμία σχέση μαζί του γιατί τον φοβάται. Αργότερα, η ψυχολόγος επισκέπτεται τον Will στο άσυλο για να του πει ότι πιστεύει στην αθωότητά του.

3o επεισόδιο

Η δίκη του Will ξεκινά, και μαζί ξεκινούν οι προσπάθειες της Εισαγγελίας να αποδείξει ότι πρόκειται για έναν πανέξυπνο αλλά επικίνδυνο ψυχοπαθή δολοφόνο. Το βασικό αποδεικτικό πάνω στο οποίο στηρίζεται το κατηγορητήριο είναι το κομμένο αυτί της Abigail Hobbs, που βρέθηκε πάνω στον Will. Όμως ο δικηγόρος του Will λαμβάνει ταχυδρομικά ακόμη ένα αυτί, κομμένο πολύ πρόσφατα και με το ίδιο μαχαίρι. Ο δράστης δεν θα μπορούσε να είναι ο Will, καθώς βρισκόταν κρατούμενος. Έτσι αρχίζουν να δημιουργούνται αμφιβολίες για την ενοχή του.
Πρωταγωνιστούν: Mads Mikkelsen (Dr. Hannibal Lecter), Hugh Dancy (Will Graham), Caroline Dhavernas (Dr. Alana Bloom), Scott Thompson (Jimmy Price).

Περισσότερες πρεμιέρες τον ΟκτώβριοΕΔΩ

entertainment.in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024