Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρχεται τηλεοπτική σειρά «The Italian Job» από το NBC

Έρχεται τηλεοπτική σειρά «The Italian Job» από το NBC

...

Μαντώ Σιώμου

Νέα τηλεοπτική σειρά The Italian Job, βρίσκεται στα σκαριά από το δίκτυο NBC, εμπνευσμένη από τις ομότιτλες ταινίες του 1969 και του 2003.

Την παραγωγή αναλαμβάνει η τηλεοπτική μονάδα της Paramount TV, η οποία κρύβεται πίσω από την αυθεντική βρετανική παραγωγή με τον Μάικλ Κέιν, και το ριμέικ του 2003 με πρωταγωνιστές τους Μαρκ Γουόλμπεργκ και Σαρλίζ Θερόν.

Σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός θα είναι ο Ρομπ Γουέις (Entourage, Ballers) μαζί με τον Μπέντζαμιν Μπραντ (Bollywood Hero) και τον Ντόναλντ ΝτεΛάιν, ο οποίος ήταν και παραγωγός στο ομότιτλο ριμέικ.

Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά του NBC, δεν αποτελεί συνέχεια των ταινιών, και θα ακολουθεί μια «δυσλειτουργική» οικογένεια εγκληματιών, η οποία μετά από καιρό σε αδράνεια, θα αδράξει την ευκαιρία, να βγάλει τον αγαπημένο της αρχηγό από την φυλακή. Αρχηγός της, ο Τσάρλι Κρόκερ -τον οποίο υποδύθηκε αρχικά ο Μάικλ Κέιν, και στην συνέχεια ο Μαρκ Γουόλμπεργκ- ένας γοητευτικός πρώην κατάδικος, ο οποίος προσπάθησε να μπει στον ίσιο δρόμο, αλλά όπως η υπόλοιπη ομάδα, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην αδρεναλίνη της παρανομίας.

Σκοπός των παραγωγών για την σειρά, είναι να διατηρηθεί η δράση, το χιούμορ αλλά και οι διεθνείς τοποθεσίες από τις ταινίες. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την σειρά.

Μέχρι τότε, δείτε το τρέιλερ της ταινίας του 2003, με τα χρωματιστά μίνι κούπερ.

entertainment.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024