Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟ έχανε τα γκολ, έχασε και το ματς από τη Θέλτα στο Βίγκο

Ο ΠΑΟ έχανε τα γκολ, έχασε και το ματς από τη Θέλτα στο Βίγκο

Η τύχη σε συνδυασμό με την απόφαση του Στραματσόνι να μην κάνει αλλαγές, στέρησαν από τον Παναθηναϊκό ένα θετικό αποτέλεσμα στο Βίγκο. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 2-0 από τη Θέλτα για τη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου στο Europa League. Δέχθηκαν τα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (Γκουϊντέτι 84΄, Βας 89΄) κι ενώ ο προπονητής τους πραγματοποίησε την πρώτη (και μοναδική) αλλαγή στο 88΄.

Η τύχη σε συνδυασμό με την απόφαση του Στραματσόνι να μην κάνει αλλαγές, στέρησαν από τον Παναθηναϊκό ένα θετικό αποτέλεσμα στο Βίγκο.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 2-0 από τη Θέλτα για τη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου στο Europa League. Δέχθηκαν τα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (Γκουϊντέτι 84΄, Βας 89΄) κι ενώ ο προπονητής τους πραγματοποίησε την πρώτη (και μοναδική) αλλαγή στο 88΄.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός στο «Μπαλαϊδος». Το στήσιμο της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο υπήρξε υποδειγματικό κι αυτό μεταφράστηκε σε υπεροχή, η οποία ορισμένες φορές ήταν καθολική.

Η ελληνική ομάδα απείλησε με σουτ των Μπεργκ (15΄), Λουντ (25΄) και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Ιμπάρμπο που απέκρουσε ο Αλβαρες. Στη συνέχεια ο Κουλιμπαλί πήρε το «ριμπάουντ» αλλά ξανά ο γκολκίπερ της Θέλτα δήλωσε «παρών».

Στο 54΄ ακυρώθηκε γκολ του Μάρκους Μπεργκ ως επιθετικό φάουλ. Μια φάση που -ίσως- θα μπορούσε και να μην είχε καταλογιστεί ως παράβαση.

Στο 67΄ υπήρξε μια ακόμη αμφισβητούμενη φάση στο μαρκάρισμα του Καμπράλ επί του Ιμπάρμπο μέσα στην περιοχή. Οι «πράσινοι» ζήτησαν Πέναλτι και αποβολή (αφού ο αμυντικός της Θέλτα είχε ήδη κίτρινη κάρτα), όμως ο διαιτητής είχε διαφορετική άποψη.

Χαρίστηκε, ωστόσο, και στον Παναθηναϊκό όταν στο 80΄ ο Σάμπα ανέτρεψε στην περιοχή τον Γκουϊντέτι.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και με την είσοδο του Σίστο, η Θέλτα έδειξε να αφυπνίζεται και πήρε «μέτρα» στο γήπεδο. Ωστόσο, δεν απείλησε άμεσα τους «πράσινους» που παρουσίασαν σημάδια κόπωσης μετά το 70-75΄.

Ομως, ο Στραματσόνι δεν έκανε αλλαγές, συνεχίζοντας με την ίδια ενδεκάδα. Αυτό αποδείχθηκε μοιραίο, καθώς η Θέλτα άνοιξε το σκορ και τελικά έφτασε στη νίκη, στην πρώτη και μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε.

Στο 84΄ ο Βας έφυγε από δεξιά και έβγαλε παράλληλη μπαλιά στον Γκουϊντέτι, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα απλώς να τη «σπρώξει» στα δίχτυα. Στο 89΄ ο Βας -αναμφισβήτητα MVP της αναμέτρησης- με φάουλ-κεραυνό διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Λούκα Μπάντι (Ιταλία)

Κίτρινες: Καμπράλ – Βιγιαφάνιες, Σάμπα

ΘΕΛΤΑ ΒΙΓΚΟ (Εντουάρντο Μπερίτσι): Άλβαρες, Μάγιο, Φόντας, Ντίας, Ερνάντες, Γκουιντέτι, Ναράνχο (60΄ Σίστο), Τζόνι, Καμπράλ, Σενιέ (71΄ Βας), Ρόσι (78΄ Ιάγκο Ασπας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής (88΄ Μποκού), Σάμπα, Μολέδο, Ιμπάρμπο, Μπεργκ, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Λεντέσμα, Κουλιμπαλί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024