Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «You’re the Worst» ανανεώθηκε για ακόμη έναν κύκλο

Το «You’re the Worst» ανανεώθηκε για ακόμη έναν κύκλο

...

Το FX, μπορεί να αποκάλυψε τελευταία, κάποιες αναπάντεχες ακυρώσεις, αλλά σίγουρα δεν θα εγκαταλείψει σύντομα, μια από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες του. Το You’re the Worst θα συνεχιστεί, και επίσημα, για τέταρτη σεζόν στο «αδελφικό» δίκτυο FXX, το 2017.

Μετά την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου, στις 31 Αυγούστου, το FX εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για ανανέωση της σειράς, με πιθανόν 10 επεισόδια:

«Επιδέξια γραμμένο και με έξοχες ερμηνείες, το You’re the Worst εξακολουθεί να είναι ξεκαρδιστικό και φοβερό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Στίβεν (δημιουργός της σειράς) και η ομάδα του εργάζονται για την επόμενη σεζόν, και ευχαριστούμε το You’re the Worst για την εξαιρετική δουλειά του και την ευκαιρία να συνεχίσουν μαζί την καλή τηλεόραση.»

Ο δημιουργός της σειράς Στίβεν Φολκ δήλωσε επίσης χαρούμενος, που το You’re the Worstεμπεριέχεται στο ίδιο δίκτυο, παρέα με τόσες επιτυχημένες σειρές, όπως τα Archer, Fargo, American Crime Story, The Americans, It’s Always Sunny in Philadelphia, Atlanta, Better Things, και παρόλο που είναι εξαντλημένος, με την μόλις πρεμιέρα του τρίτου κύκλου, είναι κατενθουσιασμένος.

Ο Τζίμι (Κρις Γκιρ) είναι ένας αποτυχημένος βρετανός συγγραφέας που μένει στο Λος Άντζελες και δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από τον εαυτό του, ενώ η Γκρέτσεν (Άια Κας) είναι μια αυτοκαταστροφική ατζέντης που δυσκολεύεται να βάλει μια τάξη στη ζωή της. Οι δύο τους γνωρίζονται σε ένα γάμο και ξεκινούν μια ελεύθερη σχέση η οποία στην πορεία περιπλέκεται…

entertainment.in.gr

Sports in

Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024