Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Shell V-Power Diesel: Βελτιωμένο πετρέλαιο κίνησης από τη Shell

Shell V-Power Diesel: Βελτιωμένο πετρέλαιο κίνησης από τη Shell

Το νέο Shell V-Power Diesel υπόσχεται 30% περισσότερη καθαριστική δράση, διαθέτει τεχνολογία GTL και μεγαλύτερο αριθμό κετανίων που εγγυώνται καθαρότερη και αποδοτικότερη καύση, βελτιωμένες αντιδιαβρωτικές ιδιότητες και χαρακτηριστικά που υπόσχονται την υψηλή απόδοση του καυσίμου ακόμα και στις πιο ψυχρές θερμοκρασίες.

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών του σύγχρονου οδηγού και την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, η Coral πρωτοπορεί και λανσάρει το νέο και βελτιωμένο πετρέλαιο κίνησης Shell V-Power Diesel.

Το νέο Shell V-Power Diesel χάρη στην νέα του τεχνολογία υπόσχεται κατά 30% βελτιωμένη δράση έναντι της συσσώρευσης των επικαθήσεων που δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου στο σύστημα ψεκασμού του κινητήρα και οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε μείωση ισχύος και απόδοσης.

Επιπλέον, διαθέτει την ειδική τεχνολογία GTL (Gas to Liquids), ένα ειδικό συστατικό που αναπτύχθηκε από τα εργαστήρια της Shell και συντίθεται από φυσικό αέριο προσφέροντας καθαρότερη και αποδοτικότερη καύση, ενώ διαθέτει και σημαντικά αυξημένο αριθμό κετανίων σε σχέση με το απλό πετρέλαιο κίνησης.

Επιπλέον, το νέο Shell V-Power Diesel έχει ειδικές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες που υπόσχονται να αποτρέψουν τη διάβρωση στα μεταλλικά μέρη του κινητήρα, αντιαφριστικά χαρακτηριστικά για γρηγορότερο και αποδοτικότερο ανεφοδιασμό και εξαιρετικές κρυοσκοπικές ιδιότητες που διασφαλίζουν την υψηλή απόδοση του καυσίμου και στις πιο ψυχρές θερμοκρασίες.

Ο Γιώργος Θωμαΐδης, Γενικός Διευθυντής της Coral στην Ελλάδα, δήλωσε για το νέο Shell V-Power diesel: «Θεωρούμε υποχρέωσή μας να παρέχουμε στον έλληνα οδηγό την καλύτερη τεχνολογία καυσίμων που έχει να προσφέρει η Shell. Γι’ αυτό και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που φέρνουμε στην ελληνική αγορά την πιο προηγμένη σύνθεση διαφοροποιημένου πετρελαίου κίνησης που έχει βγει από μακροχρόνιες μελέτες των εργαστηρίων της Shell. Το καινούριο V-Power Diesel προσφέρει ακόμα καλύτερη οδηγική απόλαυση και προστασία του κινητήρα».

Επιπλέον, σύμφωνα με τις συστάσεις, το νέο πετρέλαιο κίνησης Shell V-Power Diesel είναι φιλικό προς το περιβάλλον λόγω καθαρότερης καύσης, ενώ παράλληλα είναι και το μοναδικό πετρέλαιο στην αγορά που έχει μοριακό ιχνηθέτη, μία ουσία που διασφαλίζει πλήρως την ποιότητα του καυσίμου.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024