Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νύχτες Πρεμιέρας: Γεμάτες αίθουσες και ενδιαφέρουσες προτάσεις

Νύχτες Πρεμιέρας: Γεμάτες αίθουσες και ενδιαφέρουσες προτάσεις

...

Αγγελική Στελλάκη

Με γεμάτες αίθουσες συνεχίζονται οι Νύχτες Πρεμιέρας.

Αρκετές προβολές -όπως το animation «Η Κόκκινη Χελώνα» που προβλήθηκε στο διαγωνιστικό- ήταν sold out, ενώ εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και για κάποιες από τις επόμενες προβολές του κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Αθήνας (για παράδειγμα για το «Τόνι Έρντμαν» ή για την τελετή λήξης και την προβολή του «Elle» του Πολ Φερχόφεν).

Τις επόμενες ημέρες υπάρχουν αρκετές προβολές που αναμένονται με ενδιαφέρον, όπως το ιρανικό φιλμ τρόμου -με πολιτικές αναφορές- «Στη Σκιά του Φόβου» ή το πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για τον Ντέιβιντ Λιντς με τίτλο «David Lynch: The Art Life». Η πολυσυζητημένη «Υπηρέτρια» του Νοτιοκορεάτη Τσαν – Γουκ Παρκ προβάλλεται και αυτή στο Φεστιβάλ, ενώ μία από τις καλύτερες ταινίες του διαγωνιστικού ήταν η «Αγανάκτηση» του Τζέιμς Σέιμους -που προβάλλεται σε επανάληψη την Τρίτη.

Το «Σνόουντεν» του Όλιβερ Στόουν θα πραγματοποιήσει μια ειδική προβολή την Τετάρτη -η είσοδος θα είναι μόνο με προσκλήσεις-, ενώ διασκεδαστικό προβλέπεται «Το Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών» ένα ζόμπι θρίλερ από τη Νότιο Κορέα.

Η προβολή της «Πύλης της Δύσης» στην director’s cut εκδοχή της -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Πέμπτης, ενώ το ενδιαφέρον των μουσικόφιλων συγκεντρώνει και το ντοκιμαντέρ για τους Beatles.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024