Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίζουν (και) Ναόμι Γουότς - Λιβ Σράιμπερ

Χωρίζουν (και) Ναόμι Γουότς – Λιβ Σράιμπερ

Μετά από 11 χρόνια μαζί και λίγο μετά την κοινή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, η ηθοποιός Ναόμι Γουότς και ο ηθοποιός Λιβ Σράιμπερ ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν.

Μετά από 11 χρόνια μαζί και λίγο μετά την κοινή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, η ηθοποιός Ναόμι Γουότς και ο ηθοποιός Λιβ Σράιμπερ ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν.

Πρόκειται για τον τρίτο πολύκροτο χωρισμό στο Χόλιγουντ σε διάστημα λίγων μηνών. Είχε προηγηθεί το διαζύγιο Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ και πριν από λίγες ημέρες ο χωρισμός Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ.

«Τους τελευταίους μήνες φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι ο καλύτερος δρόμος για εμάς σαν οικογένεια είναι να χωρίσουμε» είπαν στο περιοδικό People οι δύο ηθοποιοί με κοινή ανακοίνωσή τους.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον 8χρονο Αλεξάντερ Σάσα και τον 7χρονο Σαμουέλ Κάι. «Με μεγάλη αγάπη, σεβασμό και φιλία στις καρδιές μας ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε μαζί τα παιδιά μας και να εξερευνήσουμε αυτή την νέα φάση στη σχέση μας. Αν και εκτιμούμε την περιέργεια και τη στήριξη, ζητάμε από τον Τύπο να σκεφτεί τα παιδιά μας και να σεβαστεί το δικαίωμά τους στην προσωπική τους ζωή» τονίζουν οι δύο ηθοποιοί.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2005 στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης και έχουν μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση τους, καθώς και για την απόφασή τους να μην παντρευτούν.

«Ήμασταν και οι δύο μόνοι μας και είχαμε προσέξει ο ένας τον άλλο» είχε δηλώσει η Γουότς σε παλαιότερη συνέντευξή της, μιλώντας για την πρώτη της συνάντηση με τον Σράιμπερ. «Δεν ξέρω αν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά υπήρχε μία έντονη επιθυμία του ενός για τον άλλο» σημείωνε η ίδια.

Σράιμπερ και Γουότς έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο σινεμά με τελευταία την ταινία The Bleeder, η οποία προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024