Επίθεση με χειροβομβίδα στα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων Ολυμπιακού στο Παγκράτι
Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγιναν τα ξημερώματα της Πέμπτης τα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Παγκράτι, επί της οδού Εκφαντίδου 3. Στις 03.07, άγνωστοι πέταξαν στο οδόστρωμα μπροστά από την είσοδό τους μία χειροβομβίδα, που προκάλεσε φθορές στην είσοδο των γραφείων, καθώς και σε πέντε σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα.
Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγιναν τα ξημερώματα της Πέμπτης τα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Παγκράτι, επί της οδού Εκφαντίδου 3.
Στις 03.07, άγνωστοι πέταξαν στο οδόστρωμα μπροστά από την είσοδό τους μία χειροβομβίδα αμυντικού τύπου και διέφυγαν.
Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν φθορές στην πρόσοψη των γραφείων, καθώς και σε πέντε σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα (στα τζάμια και τα λάστιχα).
Από την έκρηξη δημιουργήθηκε μικρός κρατήρας στο οδόστρωμα.
Η Αστυνομία αναζητά τους δράστες.
Υπενθυμίζεται ότι και το βράδυ της περασμένης Δευτέρας άγνωστοι έριξαν βόμβες μολότοφ στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Βενιζέλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δημογραφικό: «Πολλαπλασιαστής κινδύνων» για την οικονομία – Το στοίχημα της επόμενης ημέρας
- Geely vs Tesla: Η Κίνα «πατάει γκάζι» στα robotaxi
- Για τον ΟΦΗ (ευτυχώς) δεν είναι 1987 (vid)
- Πώς θα πληρωθούν όσοι εργαστούν την Πρωτομαγιά
- «Αμφισβήτηση της Δικαιοσύνης» χαρακτηρίζει την επίθεση στο Εφετείο η Γενική Επιτροπεία των Διοικητικών Δικαστηρίων
- Ισπανία: Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη – Ιμάντας παιχνιδιού έσπασε και τραυματίστηκαν 4 άτομα
- «Άδειοι δίσκοι» – Νέες καταγγελίες για έλλειψη τροφίμων στο αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln
- Τζένιφερ Λόπεζ σε ελεύθερη πτώση – «Κατήφορος – Το μεγαλύτερο φιάσκο της J.Lo εδώ και 20 χρόνια»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442