Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ
Την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΔΕΣΦΑ υπέβαλε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Κωνσταντίνος Ξιφαράς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ξιφαράς συναντήθηκε νωρίτερα με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη.
Την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΔΕΣΦΑ υπέβαλε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Κωνσταντίνος Ξιφαράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ξιφαράς, ο οποίος είχε αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου τον Οκτώβριο του 2013, συναντήθηκε νωρίτερα με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη.
Η παραίτηση υποβάλλεται ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη διαβουλεύσεις για την αποκρατικοποίηση της εταιρίας με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: είτε να προχωρήσει η μεταβίβαση του 66% των μετοχών στην εταιρία SOCAR του Αζερμπαϊτζάν και εν συνεχεία (σύμφωνα με τις επιταγές της Κομισιόν) ο περιορισμός της συμμετοχής της αζέρικης εταιρίας κάτω από το 49%, είτε να μην επιτευχθεί τελική συμφωνία, οπότε το Δημόσιο σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις δια της νομικής οδού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Τότεναμ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Αλίμονο στους νέους: Η στεγαστική μέγγενη που συνθλίβει τα όνειρά τους
- Νιώθετε εξαντλημένες; Οκτώ είδη «αόρατης εργασίας» που κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν υπερφορτωμένες
- Ταξί: Νέα 24ωρη απεργία από τις 6 το πρωί της Δευτέρας
- LIVE: Πανιώνιος – Παναθηναϊκός
- Μυτιλήνη: Κινητοποιήσεις κτηνοτρόφων και αγροτών για τα κρούσματα αφθώδους πυρετού
