Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Volvo V90 Cross Country σε…

Το Volvo V90 Cross Country σε… «φιλικό» περιβάλλον

Aντίστροφη μέτρηση για την πιο περιπετειώδη έκδοση του V90 που δηλώνει για ακόμα μια φορά την παρουσία του με φόντο τη σουηδική φύση, το απαιτητικό περιβάλλον το οποίο "οδήγησε" τη Volvo στις Cross country εκδόσεις.

Μετά την επιβεβαίωση για την αποκάλυψή της off-road προσανατολισμού έκδοσης του V90 στα «μέσα Σεπτεμβρίου» η σουηδική φίρμα επανέρχεται με ένα νέο teaser του νέου μοντέλου το οποίο δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας μια ακόμα ευκαιρία αποκωδικοποίησης των Cross Country χαρακτηριστικών του.

Με τη συνοδευτική φράση «Adventure that knows no limits. Yours to own soon», το V90 Cross Country, στην νέα του εμφάνιση ποζάρει, πλήρως καλυμμένο με φόντο το φυσικό περιβάλλον για το οποίο η σουηδική φίρμα το σχεδίασε, σύμφωνα με την 20ετή της παράδοση σε αντίστοιχες εκδόσεις, παρέχοντάς του τις ικανότητες που επιβάλλουν οι απαιτήσεις του σουηδικού κλίματος.

Αν και η νέα εμφάνισή του αποκαλύπτει πολύ λιγότερα από όσα απλά θα μπορούσε να υποθέσει κανείς για το V90 Cross Country, είναι σαφές ότι η νέα έκδοση θα προσθέσει στο λεξιλόγιο του V90 περισσότερη… περιπέτεια, αυξάνοντας την απόσταση του μοντέλου από το έδαφος, προσθέτοντας τετρακίνηση η οποία θα αποτελεί κοινό παρονομαστή ανεξαρτήτως κινητήρα και συμπληρώνοντας τo off-road σύνολο με αντίστοιχα αισθητικά στοιχεία όπως τα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος και κάτω από αυτό.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα αναμένεται να μιμηθούν την γκάμα του V90, αντλώντας ωστόσο από την κορυφή της με τους πανίσχυρους τετρακύλινδρους D5 και Τ6 των 235 και 320 ίππων να αποτελούν τις κύριες «συμβατικές» επιλογές, χωρίς να λείπει από την γκάμα η κορυφαία plug-in υβριδική έκδοση T8 των 407 ίππων.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024