Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια πρωτότυπη ιδέα για ένα συγκινητικό δώρο γάμου

Μια πρωτότυπη ιδέα για ένα συγκινητικό δώρο γάμου

...

Η Κάθι και ο Μπράντον Γκαν, από το Μίτσιγκαν, παντρεύτηκαν την 1ηΣεπτεμβρίου του 2007. Το δώρο γάμου που έστειλε μια θεία της Κάθι, συνοδευόταν από φάκελο που έγραφε «ΜΗΝ το ανοίξετε πριν την πρώτη σας διαφωνία, θεία Άλισον». Δεν το άνοιξαν και το τοποθέτησαν σε μια ντουλάπα, στην οποία παρέμεινε για εννιά ολόκληρα χρόνια.

Δεν είναι πώς δεν τσακώθηκαν όλον αυτό τον καιρό και παρόλο που τους πέρασε δυο-τρεις φορές απ’ το μυαλό να το ανοίξουν το απέφευγαν σαν να μην ήθελαν να παραδεχτούν πως έφτασε η «κρίσιμη» στιγμή. «Θα σήμαινε κατά κάποιο τρόπο πως η σχέση μας έχει αποτύχει», εξηγεί η Κάθι.

Τον περασμένο Μάιο, ενώ συζητούσαν χαλαρά τι γαμήλιο δώρο θα κάνουν σε ένα άλλο ζευγάρι, θυμήθηκαν το κλειστό κουτί που δεν είχαν ακόμα ανοίξει. Πήραν επιτέλους την απόφαση και όσα βρήκαν μέσα τους εξέπληξαν.

Υπήρχαν δύο σημειώματα που τύλιγαν μερικά μετρητά, δύο ποτήρια κρασιού, ένα βάζο και προϊόντα μπάνιου. Το σημείωμα που προοριζόταν για την Κάθι έλεγε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να αγοράσει πίτσα, γαρίδες ή κάτι που αρέσει και στους δύο και να ετοιμάσει το μπάνιο. Το σημείωμα του Μπράντον έλεγε να αγοράσει λουλούδιακαι ένα μπουκάλι κρασί.

Το πιο πολύτιμο όμως περιεχόμενο του κουτιού ήταν ο συμβολισμός αυτού του δώρου. «Καθώς αυτά τα εννιά χρόνια το κουτί αυτό σκονιζόταν στο πιο ψηλό ράφι μιας ντουλάπας, μας έμαθε πολλά για την ανεκτικότητα, την κατανόηση, τον συμβιβασμό και την υπομονή κάνοντας τον γάμο μας να δυναμώνει. Αποφασίσαμε να το ανοίξουμε επειδή διαπιστώσαμε ότι τα εργαλεία που δημιουργούν και διατηρούν ένα υγιή γάμο δεν βρίσκονται μέσα σε κανένα κουτί αλλά μέσα μας. Η ζωή μάς επιφυλάσσει τόσες πολλές αλλαγές και ανατροπές που χρειάζεσαι κάποιον να σε στηρίζει στις δυσκολίες και να είναι πάντα δίπλα σου όπως και εσύ δίπλα σε αυτόν».

gamos.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024