Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεύτερο ζευγάρι υπό κράτηση για τις φιάλες κοντά στην Παναγία των Παρισίων

Δεύτερο ζευγάρι υπό κράτηση για τις φιάλες κοντά στην Παναγία των Παρισίων

Υπό κράτηση τέθηκαν άλλα δύο άτομα, ένα ζευγάρι, από τις γαλλικές Αρχές για τη μυστηριώδη υπόθεση του οχήματος με αρκετές φιάλες υγραερίου κοντά στην Παναγία των Παρισίων. Στο όχημα είχαν βρεθεί επτά φιάλες αλλά χωρίς μηχανισμό πυροδότησης, μαζί με έγγραφα στα αραβικά, ενώ η Γαλλία παραμένει σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Υπό κράτηση τέθηκαν άλλα δύο άτομα, ένα ζευγάρι, από τις γαλλικές Αρχές για τη μυστηριώδη υπόθεση του οχήματος με αρκετές φιάλες υγραερίου κοντά στην Παναγία των Παρισίων.

Στο όχημα είχαν βρεθεί επτά φιάλες αλλά χωρίς μηχανισμό πυροδότησης, μαζί με έγγραφα στα αραβικά, ενώ η Γαλλία παραμένει σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Το δεύτερο ζευγάρι, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν την Πέμπτη δικαστικές πηγές που επικαλείται το Reuters, τέθηκε υπό κράτηση το βράδυ της Τετάρτης. Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.

Είχε προηγηθεί η σύλληψη ενός πρώτου ζευγαριού, ηλικιών 34 και 29 ετών. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ήταν γνωστός στις Αρχές έχοντας φάκελο «s» στην ασφάλεια, δηλαδή για καταγεγραμμένη σχέση του με ριζοσπαστικά ισλαμιστικά δίκτυα.

Η γαλλική αστυνομία εκτιμά, όπως αφήνει ανεπίσημα να διαρρεύσει στα ΜΜΕ, ότι ενδεχομένως να επρόκειτο για «πρόβα» χτυπήματος. Το τελευταίο 18μηνο έχουν σκοτωθεί πάνω από 200 στις τρεις μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία (στο Charlie Hebdo, στην εφιαλτική 13η Νοεμβρίου και στη Νίκαια).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024