Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πασιένσια στην Αθήνα για την «πρώτη» του με Ολυμπιακό

Ο Πασιένσια στην Αθήνα για την «πρώτη» του με Ολυμπιακό

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται από την Τετάρτη ο Γκονσάλο Πασιένσια, ο οποίος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Ο 21χρονος πορτογάλος επιθετικός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας και εμφανίστηκε χαμογελαστός και αισιόδοξος για το νέο του ξεκίνημα στην Ελλάδα και μάλιστα δεν θέλησε να αναφερθεί στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Πόρτο.

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται από την Τετάρτη ο Γκονσάλο Πασιένσια, ο οποίος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο 21χρονος πορτογάλος επιθετικός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας και εμφανίστηκε χαμογελαστός και αισιόδοξος για το νέο του ξεκίνημα στην Ελλάδα και μάλιστα δεν θέλησε να αναφερθεί στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Πόρτο.

«Δουλειά μου είναι να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου. Πάντα πρέπει να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, σκοράροντας και αυτή είναι και η δουλειά για κάποιον που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Αυτή είναι η επιθυμία μου, να δουλεύω και να κερδίζω.

Για την ώρα ο στόχος μου είναι να κάνω μια καλή σεζόν και να δώσω στον Ολυμπιακό ό,τι χρειάζεται. Στο μέλλον θα δούμε».

Το θετικό για τον Πασιένσια είναι πως έχει αγωνιστικό ρυθμό λόγω εθνικής ομάδας και έτσι θα του πάρει λιγότερο χρόνο στην ενσωμάτωσή του, ενώ από την Πέμπτη θα γνωριστεί και με το υπόλοιπο γκρουπ παικτών και φροντιστών της ομάδας.

Όσοι βρίσκονται δηλαδή ήδη στου Ρέντη καθώς αρκετοί αναμένονται ακόμη και την Παρασκευή επιστρέφοντας από εθνικές ομάδες.

Πρόβλημα με Ντομίνγκες

Στο μεταξύ, ένα απρόοπτο περιελάμβανε η προπόνηση με τον Τσόρι Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός μέσος των «ερυθρόλευκων» ένιωσε σφίξιμο στη γάμπα, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να βγάλει όλο το πρόγραμμα. Ως εκ τούτου τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στο ματς της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ με τη Βέροια, το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής (11/09) στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή προπόνηση, όταν ο έμπειρος άσος θα δοκιμάσει να γυμναστεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό του. Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού μετράει, πλέον, αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν θα δώσει το παρόν στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, αλλά δεν αποκλείεται να είναι πανέτοιμος για τη συνέχεια, όπως και ο Δημήτρης Σιόβας που έβγαλε όλη την προπόνηση χωρίς την παραμική ενόχληση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024