Κατάρρευση κτιρίου στο Τελ Αβίβ, δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες
Υπό κατασκευή κτίριο σε γειτονιά του Τελ Αβίβ κατέρρευσε το πρωί της Δευτέρας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωής τους, 24 να τραυματιστούν, ενώ εργαζόμενοι ακόμη αγνοούνται.
Υπό κατασκευή κτίριο σε γειτονιά του Τελ Αβίβ κατέρρευσε το πρωί της Δευτέρας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωής τους, 24 να τραυματιστούν, ενώ εργαζόμενοι ακόμη αγνοούνται.
{{{ map }}}
Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων, όλων εργατών.
Η αιτία της κατάρρευσης δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή. Αρκετές ώρες μετά το δυστύχημα, η αστυνομία ανακοίνωσε πως εξακολουθούν να αγνοούνται πέντε άνθρωποι και πιστεύεται ότι είναι παγιδευμένοι κάτω από τα συντρίμμια.
Το δυστύχημα συνέβη στη συνοικία Ραμάτ Χαχαγιάλ του Τελ Αβίβ, κοντά σε νοσοκομείο και σε κτίρια, όπου στεγάζονται εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και εστιατόρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στους «16» του Conference League
- «Βlackout challenge» – Γονείς στη Βρετανία προσφεύγουν κατά του TikTok για τον θάνατο των παιδιών τους
- Κρήτη: Συνελήφθη 46χρονος τσαντάκιας που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στο Ηράκλειο
- Μαξίμου: Με επικοινωνιακές μεθοδεύσεις και τακτικισμούς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη φθορά από τις αγροτικές κινητοποιήσεις
- Γερμανία: Δεν… άκουσε τον Τραμπ – Έστειλε στρατιώτες στη Γροιλανδία λόγω «ρωσικών και κινεζικών απειλών»
- Νέο ρεκόρ στον τουρισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)
