Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γκριεζμάν αποκάλυψε ότι έμεινε λόγω... Σιμεόνε

Ο Γκριεζμάν αποκάλυψε ότι έμεινε λόγω… Σιμεόνε

Ο Αντουάν Γκριζμάν θα άφηνε την Ατλέτικο Μαδρίτης μόνο στην περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα ο προπονητής, Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Γάλλος επιθετικός διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας υπό τις οδηγίες του Σιμεόνε κι έχει σημειώσει 50 τέρματα από το 2014 μέχρι σήμερα που πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο «Βιθέντε Καλντερόν» από την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Αντουάν Γκριζμάν θα άφηνε την Ατλέτικο Μαδρίτης μόνο στην περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα ο προπονητής, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Γάλλος επιθετικός διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας υπό τις οδηγίες του Σιμεόνε κι έχει σημειώσει 50 τέρματα από το 2014 μέχρι σήμερα που πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο «Βιθέντε Καλντερόν» από την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο 25χρονος ανανέωσε τον Ιούνιο το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο, παρά το γεγονός ότι δημοσιεύματα τον έφεραν να βρίσκεται πολύ κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Σιμεόνε με την ομάδα της Μαδρίτης κατέκτησε το Europa League, καθώς επίσης το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ισπανίας. Ο 46χρονος Αργεντινός οδήγησε επίσης την ομάδα σε δύο τελικούς Champions League μέσα σε τρία χρόνια.

«Η μόνη αμφιβολία για την δική μου παραμονή θα είχε να κάνει με την αποχώρηση του Σιμεόνε για την Παρί ή άλλη ομάδα. Του τηλεφώνησα πριν ανανεώσω το συμβόλαιό μου και μου επιβεβαίωσε ότι θα μείνει στην Ατλέτικο. Εχω μάθει πολλά απ’ αυτόν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι μέσα στις επιλογές μου αυτή τη στιγμή. Είμαι ευχαριστημένος στην Ισπανία, πάντα είμαι χαρούμενος που είμαι δημοφιλής μεταξύ των φιλάθλων. Προσπαθώ να χαμογελώ και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Αν τους αρέσει, είναι ακόμα καλύτερα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024