Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Lexus LS 2018: Σύνοδος κορυφής

Lexus LS 2018: Σύνοδος κορυφής

Η ναυαρχίδα της Lexus δίνει για ακόμα μια φορά το στίγμα της από τα πεδία δοκιμών όπου αντιπαρατίθεται με τον ανταγωνισμό.

Η ιαπωνική φίρμα συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς του κορυφαίου sedan της, αυτήν την φορά δοκιμάζοντάς το απέναντι σε εκπροσώπους του γερμανικού ανταγωνισμού του όπως η BMW Σειράς 7 και το Audi Α8L στις αφιλόξενες συνθήκες της Κοιλάδας του Θανάτου στην Καλιφόρνια.

Αν και η ιαπωνική ναυαρχίδα εξακολουθεί να καλύπτεται από βαρύ καμουφλάζ που της δίνει μια σχεδόν απόκοσμη εικόνα, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η αισθητική της θα βασιστεί στη σχεδίαση του πρωτότυπου LF-FC που η ιαπωνική φίρμα παρουσίασε πέρυσι συνδυάζοντας δυναμικές ακμές και τις καμπύλες και μακριά από την εξωγήινη όψη του δοκιμαστικού πρωτοτύπου.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, η Lexus αναμένεται να εφοδιάσει την νέα γενιά LS με μια πληθώρα gadgets, τεχνολογικών καινοτομιών και συστημάτων υποβοήθησης που θα την φέρουν αντάξια απέναντι στον ανταγωνισμό της και στα οποία θα περιλαμβάνονται ένας πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων, ένα νέο σύστημα infotainment με ενισχυμένες λειτουργίες και σύστημα ελέγχου ορισμένων εξ αυτών μέσω νευμάτων.

Σε επίπεδο κινητήρων, η Lexus σκοπεύει να αφήσει την έκπληξη σε δεύτερο χρονο λανσάροντας αρχικά το LS με ατμοσφαιρικό V8 5,0 λίτρων και σε υβριδική έκδοση με V6 3,5 λίτρων σε συνδυασμό με ηλεκτρικό μοτέρ. Όσο για την «έκπληξη» έγκειται στην προσθήκη μιας έκδοσης με τεχνολογία κυψελών καυσίμου η οποία αναμένεται να προστεθεί στην γκάμα στα τέλη του 2019.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024