
Κυκλώνει τις Θερμοπύλες η Αστυνομία λόγω συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής
Κάτω από το βλέμμα ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που θα αρχίσουν να αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά θα εξελιχτεί η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής που έχει προγραμματιστεί για τις 7:30 το βράδυ μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες. Η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής θα γίνει σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων των Θερμοπυλών.
Κάτω από το βλέμμα ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που θα αρχίσουν να αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά θα εξελιχτεί η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής που έχει προγραμματιστεί για τις 7:30 το βράδυ μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.
Το γεγονός ότι σε απόσταση 500 μέτρων από το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, όπου θα γίνει η συγκέντρωση βρίσκεται το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων των Θερμοπυλών όπου φιλοξενούνται περισσότεροι από 460 πρόσφυγες έχει σημάνει συναγερμό στην αστυνομία, η οποία συγκεντρώνει αστυνομικές δυνάμεις από όλη την Κεντρική Ελλάδα.
Παράλληλα στις 4 το απόγευμα, λίγες ώρες πριν την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, αλληλέγγυοι, οργανώσεις και διάφορες κινήσεις πολιτών οργανώνουν αντιφασιστική συγκέντρωση στο χώρο που βρίσκεται το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων των Θερμοπυλών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Toi & Moi: Πέθανε ο συνιδρυτής, Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος
- Προκόπης Παυλόπουλος: Η διεκδίκηση των κλαπέντων από τους Βουλγάρους χειρογράφων και κειμηλίων της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης με βάση το Διεθνές Δίκαιο και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο
- Η Τουρκία επιμένει στον όρο «Τουρκικά Στενά» με νέα επιστολή της στον ΟΗΕ
- Child Benefit Boost: Who Gets Up to €150 Per Child
- Νέα ντοκουμέντα από τη δολοφονία του 20χρονου Νικήτα – «Το έγκλημα ήταν σχεδιασμένο», λένε οι συγγενείς του
- Γερμανία: Το 52% δεν πιστεύει ότι η κυβέρνηση Μερτς θα εξαντλήσει τη θητεία της – Σταθερό προβάδισμα για την AfD