Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιώργος Νταλάρας ερμηνεύει Σταύρο Κουγιουμτζή στο Βεάκειο

Ο Γιώργος Νταλάρας ερμηνεύει Σταύρο Κουγιουμτζή στο Βεάκειο

...

Στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, τη μοναδική στάση της περιοδείας του στην Αττική, ο Γιώργος Νταλάρας φέρνει τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο Γιώργος Νταλάρας έφηβος σχεδόν, άρχισε αυτήν την καθοριστική για τη μουσική του διαδρομή συνοδοιπορία με τον μεγάλο συνθέτη ερμηνεύοντας μελωδίες που σφράγισαν το ελληνικό τραγούδι, παραμένοντας διαχρονικές.

Το βράδυ της Δευτέρας 19/09, έχοντας στο πλευρό του τη Μαρία Κουγιουμτζή, κόρη του μεγάλου συνθέτη, καθώς και τους Ζαχαρία Καρούνη και Ασπασία Στρατηγού, ο Γιώργος Νταλάρας θα ερμηνεύσει τραγούδια του «αγαπημένου συνθέτη της ζωής του», όπως τα: Μη μου θυμώνεις μάτια μου, Κάπου νυχτώνει, Ο ουρανός φεύγει βαρύς, Ένας κόμπος η χαρά μου, Μ’ έκοψαν με χώρισαν στα δυο, Οι ελεύθεροι κι ωραίοι, Ντύλαν Τόμας, Όλα καλά, Ήταν πέντε ήταν έξι, Τώρα που θα φύγεις, Του κάτω κόσμου τα πουλιά, Αν δεις στον ύπνο σου ερημιά, Το πρώτο περιστέρι, Κάποιος χτύπησε την πόρτα, Στα χρόνια της υπομονής, Το σακάκι μου κι αν στάζει, Το πουκάμισο το θαλασσί, Χάντρα στο κομπολόϊ σου, Στα ψηλά τα παραθύρια, Όταν ανθίζουν πασχαλιές, Το κόκκινο φουστάνι, Σ’ αγαπώ, Θα ‘ταν 12 του Μάρτη.

Στη συναυλία, όπως και σε όλη την καλοκαιρινή περιοδεία, θα παίξουν οι μουσικοί:
Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Γιώργος Μάτσικας και Κωνσταντίνος Γεδίκης (μπουζούκι), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρα), Γιώργος Νταλάρας (κιθάρα), Λευκή Κολοβού (τσέλο), Ντάσσo Κούρτι (ακορντεόν), Αποστόλης Βαγγελάκης (πνευστά) , Γιώργος Κάτσικας (τύμπανα). Την ενορχήστρωση των τραγουδιών επιμελείται ο Γιώργος Νταλάρας με τη συνεργασία του Γιώργου Παπαχριστούδη που είναι και ο διευθυντής της ορχήστρας.

Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, 11876, καταστήματα Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης και στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024