Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε δημοπρασία γυμνό άγαλμα του Τραμπ, σε φυσικό μέγεθος...

Σε δημοπρασία γυμνό άγαλμα του Τραμπ, σε φυσικό μέγεθος…

Γυμνό άγαλμα του Τραμπ, σε φυσικό μέγεθος, πρόκειται να τεθεί σε δημοπρασία και τα έσοδα από την πώλησή του θα δοθούν σε οργάνωση που στηρίζει τους μετανάστες. Το άγαλμα είναι ένα από τα πέντε συνολικά που έκαναν αιφνιδίως την εμφάνισή τους σε δημόσιους χώρους στη Ν.Υόρκη και άλλες τέσσερις πόλεις των ΗΠΑ, νωρίτερα τον Αύγουστο.

Ένα γυμνό άγαλμα του Ντόναλντ Τραμπ, σε φυσικό μέγεθος, πρόκειται να τεθεί σε δημοπρασία και τα έσοδα από την πώλησή του θα δοθούν σε οργάνωση που στηρίζει τους μετανάστες.

Ο οίκος δημοπρασιών Julien’s Auctions ανακοίνωσε ότι το… ελαφρώς κακόγουστο άγαλμα αναμένεται ότι θα πωληθεί έναντι 10.000 έως 20.000 δολαρίων στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου στο Λος Άντζελες.

Το άγαλμα είναι ένα από τα πέντε συνολικά που έκαναν αιφνιδίως την εμφάνισή τους σε δημόσιους χώρους στη Νέα Υόρκη και άλλες τέσσερις πόλεις των ΗΠΑ, νωρίτερα τον Αύγουστο.

Έχουν πορτοκαλορόζ απόχρωση και εικονίζουν τον Τραμπ με τεράστια κοιλιά, μικρά δάχτυλα και σχεδόν ανύπαρκτα γεννητικά όργανα.

Τα περισσότερα καταστράφηκαν ή κατασχέθηκαν από τις τοπικές αρχές και μόνο εκείνο του Λος Άντζελες σώθηκε.

Τα αγάλματα ήταν δημιουργία ομάδας ανώνυμων καλλιτεχνών, της Indecline. Ένα μέρος των εσόδων από τη δημοπρασία θα δοθεί στο Εθνικό Φόρουμ Μετανάστευσης, οργάνωση που προασπίζεται τα δικαιώματα των μεταναστών.

Ο Τραμπ έχει εξαγγείλει ότι θα υψώσει τείχος κατά μήκος των συνόρων των ΗΠΑ με το Μεξικό για να εμποδίσει τους μετανάστες να περνούν στη χώρα και ότι θα απελάσει εκατομμύρια παράτυπους μετανάστες, εφόσον εκλεγεί στην προεδρία.

Στη δημοπρασία του Οκτωβρίου πάντως θα εκπροσωπηθεί και η Χίλαρι Κλίντον, με ένα έργο του Αμερικανού καλλιτέχνη Νόουλετζ Μπένετ που την εικονίζει να φοράει φράκο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024