Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η μεγαλύτερη παρέλαση smart στο Αμβούργο σημειώνει νέο παγκόσμιο ρεκόρ

Η μεγαλύτερη παρέλαση smart στο Αμβούργο σημειώνει νέο παγκόσμιο ρεκόρ

Η smart διοργάνωσε και φέτος την εκδήλωση smart times η οποία και βελτίωσε το προηγούμενο ρεκόρ της διοργάνωσης συγκεντρώνοντας ακόμα περισσότερα smart και λάτρεις τους από όλο τον κόσμο σε μια εντυπωσιακή παρέλαση.


Όπως κάθε χρονιά για τα τελευταία 16 χρόνια η smart έδωσε το ετήσιο ραντεβού για τους ιδιοκτήτες και τους λάτρεις των αστικών της «μύθων», με την προσδοκία να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ της μεγαλύτερης παρέλασης smart η οποία φέτος διοργανώθηκε –παραδόξως για πρώτη φορά- στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Αμβούργο.

Κάπως έτσι, οι δρόμοι του Αμβούργου πλημμύρισαν από smart, τα οποία ανήλθαν σε 1.635 αυτοκίνητα μέγεθος που καταρρίπτει το προηγούμενο παγκόσμιο αντίστοιχο ρεκόρ των 1.427 αυτοκινήτων πριν δύο χρόνια στην Πορτογαλία.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι για την παρέλαση συγκεντρώθηκαν συνολικά, 1.367 άνθρωποι -ιδιοκτήτες ή απλά λάτρεις των smart- από όλο τον κόσμο προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να δουν από κοντά, εκτός από τις απλές εκδόσεις των αυτοκινήτων πόλης σε όλες τις γενιές τους, ορισμένους και από τους πλέον ασυνήθιστους εκπροσώπους του είδους.

Σίγουρα μια θέση μεταξύ των τελευταίων αποκτούν δικαιωματικά, μια παράδοξα τροποποιημένη εκδοχή του smart fortwo σε «popemobile», ένα off-road fortwo με θηριώδεις τροχούς και απόσταση από το έδαφος που ξεπερνά το 1,0 μέτρο καθώς και μια καλλιτεχνική προσέγγιση με ξύλινες λεπτομέρειες στο αμάξωμα ενώ δεν έλειψαν οι παντός είδους χρωματισμοί και οι one-off επίσημες ειδικές εκδόσεις.

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε ήδη για την Ισπανία το 2017 όπου η διοργάνωση smart times, όπως ονομάζεται θα επιχειρήσει ένα νέο ρεκόρ «συγκέντρωσης» smart και όπου αναμένεται εκτός από τις παντός είδους εκκεντρικές και επίσημες εκδόσεις αναμένεται να πάρουν μέρος και τα ηλεκτροκίνητα νέας γενιάς smart fortwo, coupe και cabrio και forfour τα οποία θα πραγματοποιήσουν την πρεμιέρα τους στην προσεχή έκθεση το Παρισιού, τον Οκτώβριο.

auto.in.gr

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024