Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Μετά το πρωτάθλημα με απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, αναβάλλεται και η πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας. Με βάση το πρόγραμμα, τα παιχνίδια της πρώτης φάσης, Παναιγιάλειος-Σπάρτη και ΟΦΗ-Αχαρναϊκός, θα διεξάγονταν στις 30 και 31 Αυγούστου, ωστόσο, ο κυβερνητικός παράγοντας υπέγραψε το πρωί της Παρασκευής απόφαση με την οποία αναβάλλεται τουλάχιστον μέχρι τη 10η Σεπτεμβρίου η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας (Super league – Football League), της περιόδου 2016-2017.
Μετά το πρωτάθλημα με απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, αναβάλλεται και η πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με βάση το πρόγραμμα, τα παιχνίδια της πρώτης φάσης, Παναιγιάλειος-Σπάρτη και ΟΦΗ-Αχαρναϊκός, θα διεξάγονταν στις 30 και 31 Αυγούστου, ωστόσο, ο κυβερνητικός παράγοντας υπέγραψε το πρωί της Παρασκευής απόφαση με την οποία αναβάλλεται τουλάχιστον μέχρι τη 10η Σεπτεμβρίου η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας (Super league – Football League), της περιόδου 2016-2017.
Η απόφαση είναι συμπληρωματική εκείνης της 18ης Αυγούστου 2016, που αφορούσε το πρωτάθλημα της Super League και αναμένεται η δημοσίευσή της στο ΦΕΚ.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!