Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γουινόνα Ράιντερ μπέρδεψε την εφαρμογή Snapchat με...πατατάκια

Η Γουινόνα Ράιντερ μπέρδεψε την εφαρμογή Snapchat με…πατατάκια

Επέστρεψε δυναμικά το προηγούμενο καλοκαίρι, κρατώντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην πλέον επιτυχημένη σειρά του καλοκαιριού, στο υπερφυσικό θρίλερ του Netflix, με τίτλο «Stranger Things». Ωστόσο η βασίλισσα της δεκαετίας του ’90 Γουινόνα Ράιντερ, από ό,τι φαίνεται δεν φαίνεται να έχει την καλύτερη σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε συνέντευξη που έδωσε από […]

Επέστρεψε δυναμικά το προηγούμενο καλοκαίρι, κρατώντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην πλέον επιτυχημένη σειρά του καλοκαιριού, στο υπερφυσικό θρίλερ του Netflix, με τίτλο «Stranger Things».

Ωστόσο η βασίλισσα της δεκαετίας του ’90 Γουινόνα Ράιντερ, από ό,τι φαίνεται δεν φαίνεται να έχει την καλύτερη σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε συνέντευξη που έδωσε από κοινού με τη δωδεκάχρονη συμπρωταγωνίστριά της Μάιλι Μπόμπι Μπράουν, η οποία κρατά το ρόλο της αινιγματικής Ιλέβεν, η Γουινόνα δήλωσε μεταξύ άλλων πως πίστευε ότι η δημοφιλής εφαρμογή Snapchat αναφερόταν σε…πατατάκια!

«Επρόκειτο για παρανόηση» εξήγησε στο περιοδικό Variety «στα γυρίσματα της ταινίας Heather είχαμε για κολατσιό το Snappy Snack Shack και έτσι τα μπέρδεψα και νόμιζα πως το Snapchat είχε να κάνει με κάποιο φαγητό».

Ευτυχώς η χαρισματική Μπράουν, μόλις 12 ετών, έχει άριστες σχέσεις με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παραδίδει εντατικά μαθήματα στην Ράιντερ όταν κάνουν διάλλειμα μεταξύ των γυρισμάτων. Και η 44χρονη Γουινόνα δείχνει να βελτιώνεται.

Τα οκτώ επεισόδια της σειράς «Stranger Things», έκαναν πρεμιέρα παγκοσμίως στις 15 Ιουλίου.
Η Ράιντερ κρατά τον ρόλο μιας μητέρας που ψάχνει τον γιο της, όταν εκείνος εξαφανίζεται μυστηριωδώς στη φιλήσυχη πόλη Χόκινς της Ιντιάνα.

H έρευνα που διεξάγεται αποκαλύπτει μια σειρά παράξενων γεγονότων που περιπλέκονται ακόμη περισσότερο μια και συνδέονται με μυστικά κυβερνητικά προγράμματα και τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία των αδερφών Ματ και Ρος Ντάφερ, η σειρά έχει αρκετές επιρροές από τη δεκαετία του 1980, και τις κλασικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ και του Τζον Κάρπεντερ, καθώς και από τα μυθιστορήματα του Στίβεν Κινγκ.

Entertainment με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ

entertainment.in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024