Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW CrossBlue 2017: Ο επταθέσιος Αμερικανός

VW CrossBlue 2017: Ο επταθέσιος Αμερικανός

Ένα επταθέσιο SUV με «αμερικανικό διαβατήριο» και αντίστοιχες προδιαγραφές δοκιμάζει η VW με ορίζοντα τις αρχές του 2017 στο πλαίσιο του εμπλουτισμού της γκάμας της προς κάθε κατεύθυνση.

Η γερμανική φίρμα ετοιμάζει τον δυναμικό εμπλουτισμό της SUV γκάμας της προς κάθε κατεύθυνση, έτσι, εκτός από ένα μικρό crossover με αφετηρία την ίδια αρχιτεκτονική με τη νέα γενιά του Polo, οι Γερμανοί δοκιμάζουν με φόντο την Κοιλάδα του Θανάτου στην Καλιφόρνια ένα μεγάλο, επταθέσιο SUV το οποίο είχε πρωτοσυστηθεί ως ιδέα μέσω του πρωτότυπου Crossblue το 2013.

Προς το παρόν το επιβλητικό SUV καλύπτει τις σχεδιαστικές του λεπτομέρειες πίσω από επιμελές καμουφλάζ ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τον προσεκτικό παρατηρητή να διαπιστώσει την αισθητική του συνάφεια με το πρωτότυπο Crossblue αλλά και τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες που παραπέμπουν στο σύγχρονο κώδικα της VW.

Όπως και να έχει με τη σχεδίαση, -και- το νέο επταθέσιο SUV της VW θα έχει ως αφετηρία την ευέλικτη αρχιτεκτονική του ομίλου η οποία φιλοξενεί προτάσεις από το VW Golf έως το Audi TT και στο μέλλον θα αποτελεί εφαλτήριο για την πλειονότητα των μοντέλων των Γερμανών.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, με μήκος που θα «κινηθεί» κοντά στα 4,8 μέτρα και τρεις σειρές καθισμάτων το γερμανικό SUV αναμένεται να πλαισιώσει τις περγαμηνές ευρυχωρίας του με μια σειρά γενναιόδωρων εξοπλιστικών χαρακτηριστικών και έξυπνων συστημάτων υποβοήθησης που θα αναλάβουν να του προσδώσουν τη γνώριμη αίσθηση ποιότητας και καινοτομίας που προσφέρει η γερμανική φίρμα.

Στην κορυφή της γκάμας εκδόσεων αναμένεται να τοποθετηθεί ένας V6 κινητήρας βενζίνης 3,6 λίτρων που εφοδιάζει και την κορυφαία έκδοση του Passat στις ΗΠΑ όπου, προορίζεται να διατεθεί το επταθέσιο SUV.

Τις υπόλοιπες εκδόσεις αναμένεται να εφοδιάζουν δίλιτροι turbo κινητήρες βενζίνης ενώ τις προδιαγραφές του θα συμπληρώσει η παρουσία του συστήματος τετρακίνησης το οποίο θα προσφέρεται ως επιλογή. Σε δεύτερο χρόνο κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστεί μια plug-in υβριδική έκδοση.

Προς το παρόν το επταθέσιο SUV το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα κλειδώσει, έχει βάλει πλώρη για τις αρχές του 2017 όπου αναμένεται να παρουσιαστεί σε αμερικανικό έδαφος.

AUTOMEDIA

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024