Σε αστυνομικό επιτέθηκε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Μπαρμπαρούσης
Πρωταγωνιστής σε ξυλοδαρμό αστυνομικού φέρεται να ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης. Το περιστατικό σημειώθηκε στις Φυτείες του δήμου Ξηρομέρου στο Αγρίνιο μέσα σε καφενείο.
Πρωταγωνιστής σε ξυλοδαρμό αστυνομικού φέρεται να ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης. Το περιστατικό σημειώθηκε στις Φυτείες του δήμου Ξηρομέρου στο Αγρίνιο μέσα σε καφενείο.
Σύμφωνα με το agriniopress.gr ο βουλευτής μαζί με μια ομάδα συγγενών του έφτασαν στις Φυτείες, όπου επιτέθηκαν με λοστούς και άλλα αντικείμενα στον αστυνομικό. Παρενέβησαν άλλοι θαμώνες με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη, μέχρι να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο agriniopress.gr ο Κ. Μπαρμπαρούσης έβριζε και απειλούσε κατά την ώρα της αποχώρησης του από το σημείο του επεισοδίου στο καφενείο, που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού των Φυτειών.
Η αιτία του επεισοδίου είναι μάλλον προσωπικές διαφορές που είχαν συγγενείς του βουλευτή με τον αστυνομικό.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).