Διακοπές στην Ελλάδα επέλεξαν και φέτος πολλοί σταρ του Χόλιγουντ.

Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χανκς έβγαλαν μία selfie γεμάτη αγάπη στο Αιγαίο (το ζευγάρι έρχεται κάθε χρόνο στην Αντίπαρο). Η Ρίτα Γουίλσον ανέβασε την φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram με τη λεζάντα: «Τον λατρεύω».

O Λεονάρντο Ντι Κάπριο προσπάθησε να κάνει ινκόγκνιτο διακοπές στην Μύκονο, ωστόσο τοπικά ΜΜΕ τον ανακάλυψαν και έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του με καπέλο. Ο βραβευμένος με Όσκαρ -πλέον- ηθοποιός είχε έρθει στο νησί του Αιγαίου με την σύντροφό του, ενώ παρακολούθησαν και συναυλία του Αντώνη Ρέμου. Μαζί με τον Ντι Κάπριο ήταν ο πολύ καλός του φίλος, Τόμπι ΜακΓκουάιρ.

Τη Σκιάθο επέλεξε η ηθοποιός Κέιτ Χάντσον που φήμες τη θέλουν να επισκέπτεται συχνά το νησί των Σποράδων.

Στην Ελλάδα, όμως, βρέθηκε και η Τζέσικα Τσαστέιν που φωτογραφήθηκε στο Σούνιο μπροστά από τον ναό του Ποσειδώνα με τη μητέρα της, ενώ πέρασε μια βόλτα και από το Ηρώδειο γράφοντας: «Το μυαλό μου έχει εκραγεί. Τόση ομορφιά».

Την Κρήτη φέρεται να επισκέφθηκε φέτος η Σαρλίζ Θερόν με τα δυο παιδιά της και υπό άκρα μυστικότητα. Η ηθοποιός φέρεται να έμεινε σε ξενοδοχείο στην Ελούντα και ήταν ευγενέστατη αφού ιδιόχειρο σημείωμα που αποδίδεται στην ίδια προς το προσωπικό του ξενοδοχείου, γράφει: «Σας ευχαριστούμε όλους για τις πιο απίστευτες διακοπές μας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτό το ταξίδι. Ευχαριστώ, Σαρλίζ».

Η Λίντσεϊ Λόχαν επισκέφθηκε και αυτή τη Μύκονο (και μάλιστα συζητήθηκε η δημόσια διαμάχη της με τον σύντροφό της), ενώ ο Τζέραλντ Μπάτλερ ήρθε και πάλι στην Ελλάδα -και αυτός στη Μύκονο-, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Mόργκαν Μπράουν.

Τη Μύκονο επέλεξε το μοντέλο Αλεξάντρα Αμπρόζιο, καθώς και ο ανερχόμενος ηθοποιός Γουίλ Πούλτερ (πρόσφατα τον είδαμε στην ταινία The Revenant με τον Ντι Κάπριο).

Στην Ερμιόνη παραθέρισαν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του Βικτόρια, μαζί με τα παιδιά τους.

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ