Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετανιωμένος δηλώνει ο Τραμπ για την αθυροστομία του

Μετανιωμένος δηλώνει ο Τραμπ για την αθυροστομία του

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε λύπη για δηλώσεις που «μπορεί να έχουν προκαλέσει προσωπικό πόνο» σε μια προσπάθεια να φρενάρει τον δημοσκοπικό κατήφορο των δημοσκοπήσεων. «Μερικές φορές μέσα στην έξαψη της συζήτησης, δεν διαλέγεις τις σωστές λέξεις ή λες το λάθος πράγμα» εξήγησε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε λύπη για δηλώσεις που «μπορεί να έχουν προκαλέσει προσωπικό πόνο» σε μια προσπάθεια να φρενάρει τον δημοσκοπικό κατήφορο των δημοσκοπήσεων.

«Μερικές φορές, μέσα στην έξαψη της συζήτησης και μιλώντας για πολλά θέματα, δεν διαλέγεις τις σωστές λέξεις, ή λες το λάθος πράγμα» είπε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία σε συγκέντρωση στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.

«Το έχω κάνει, και λυπάμαι, ιδιαίτερα όταν μπορεί να έχει δημιουργήσει προσωπικό πόνο. Υπάρχουν πάρα πολλά που διακυβεύονται για να απορροφόμαστε από τέτοια θέματα.»

Ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας βρέθηκε στο στόχαστρο ΜΜΕ και πολιτικών αντιπάλων, κυρίως μετά τα λόγια που χρησιμοποίησε για να αναφερθεί στην οικογένεια του Αμερικανού μουσουλμάνου στρατιώτη που σκοτώθηκε σε αποστολή.

Ο Χιζρ Χαν, πατέρας του λοχαγού Χουμαγιούν Καν που πέθανε στο Ιράκ το 2004, είχε ασκήσει κριτική στον Τραμπ στο συνέδριο των Δημοκρατικών τον Ιούλιο.

Αντιμέτωπος με πολιτικές ελλείψεις απέναντι στην Χίλαρι Κλίντον, ο Τραμπ έχει προσπαθήσει να επανεκκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία, ανακοινώνοντας «φρεσκάρισμα» του προεκλογικού του επιτελείου.

Επίσης, εγκατέλειψε τον ελεύθερο τρόπο έκφρασης στις ομιλίες του, και άρχισε να διαβάζει από έτοιμα κείμενα.

Η νέα επικεφαλής της εκστρατείας του, Κέλιαν Κόνγουεϊ, υποσχέθηκε ότι ο απρόβλεπτος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών θα εστιαστεί σε ένα πιο πειθαρχημένο και αισιόδοξο μήνυμα προς τους ψηφοφόρους, στον τελικό προς τις κάλπες, χωρίς να περιορίσει εντελώς το «στιλ» του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024