Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μώραλης: Μετά την Cosco θα ακολουθήσουν κι άλλες επενδύσεις στον Πειραιά

Μώραλης: Μετά την Cosco θα ακολουθήσουν κι άλλες επενδύσεις στον Πειραιά

«Ο Πειραιάς θα πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του προς τη θάλασσα, με άξονα το λιμάνι, τη ναυτιλία τον τουρισμό, την κρουαζιέρα - αλλά παράλληλα και με άλλες ιδιωτικές επενδύσεις, που είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν αυτήν της Cosco στην περιοχή» δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης.

«Ο Πειραιάς θα πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του προς τη θάλασσα, με άξονα το λιμάνι, τη ναυτιλία τον τουρισμό, την κρουαζιέρα – αλλά παράλληλα και με άλλες ιδιωτικές επενδύσεις, που είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν αυτήν της Cosco στην περιοχή» δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης.

Ο κ. Μόραλης συμμετείχε την Τετάρτη στην συνεδρίαση του νέου ΔΣ του ΟΛΠ μετά τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στην Cosco. Εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στα νέα μέλη και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι, παρά τις ενστάσεις και τις θεμιτές διαφορετικές απόψεις που υπήρξαν, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από το Ελληνικό Δημόσιο στην Cosco, και «οφείλουμε όλοι να κοιτάξουμε το μέλλον, να κοιτάξουμε το αύριο».

«Θεωρώ ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε το αύριο να είναι καλύτερο από το χθες ή από το σήμερα. Η δική μου παρουσία στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ, αποτελεί εκτός των άλλων, τον συνδετικό κρίκο της διοίκησης του λιμανιού με τις τοπικές κοινωνίες της περιοχής και ειδικότερα των πολιτών του δήμου Πειραιά, του οποίου τα τελευταία δύο χρόνια ηγούμαι» πρόσθεσε ο κ. Μώραλης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024