Σώοι οι έξι επιβαίνοντες σε ιστιοφόρο που κάηκε και βυθίστηκε
Στις φλόγες τυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας ιστιοφόρο σκάφος, σημαίας Ιταλίας, ενώ έπλεε οκτώ ναυτικά μίλια δυτικά του λιμανιού της Πρέβεζας. Οι έξι αλλοδαποί επιβαίνοντες διασώθηκαν.
Στις φλόγες τυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας δεκαπεντάμετρο ιστιοφόρο σκάφος, τύπου cruiser, σημαίας Ιταλίας, ενώ έπλεε ανοιχτά της Λευκάδας προς Παξούς, οκτώ ναυτικά μίλια δυτικά του λιμανιού της Πρέβεζας.
Οι έξι ιταλοί επιβαίνοντες, τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, παρελήφθησαν έγκαιρα από θαλαμηγό που έσπευσε προς βοήθεια. Τους παρέδωσε σε σκάφος του Λιμενικού, που τους μετέφερε, καλά στην υγεία τους, στην Πρέβεζα.
Το πολυτελές σκάφος κάηκε ολοσχερώς και τελικά βυθίστηκε.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).