Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πάτησε» Ρίο ο Φιλιππίδης, ακολουθεί και το 2ο μεγάλο γκρουπ

«Πάτησε» Ρίο ο Φιλιππίδης, ακολουθεί και το 2ο μεγάλο γκρουπ

Στο Ρίο έφτασαν το Σάββατο και ενσωματώθηκαν με τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής ομάδας στίβου ο Κώστας Φιλιππίδης και ο προπονητής του Δημήτρης Κυτέας. Το βράδυ της Κυριακής αναχωρεί για τη Βραζιλία και το δεύτερο μεγάλο γκρουπ της ελληνικής ομάδας στίβου.

Στο Ρίο έφτασαν το Σάββατο και ενσωματώθηκαν με τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής ομάδας στίβου ο Κώστας Φιλιππίδης και ο προπονητής του Δημήτρης Κυτέας.

Η ελληνική ομάδα έχει πλέον βρει τους ρυθμούς της στο Ρίο και σε αυτό βοηθάει και το γεγονός ότι η κατάσταση στο χωριό καθημερινά βελτιώνεται καθώς οι Βραζιλιάνοι κατάφεραν έστω και με καθυστέρηση να βρουν λύση στα σημαντικότερα τουλάχιστον προβλήματα της ομάδας.

Τα τετράκλινα διαμερίσματα όπου διαμένουν οι αθλητές μας δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ το φαγητό στο χωριό είναι ικανοποιητικό.

Τα μέλη της ομάδας προετοιμάζονται στο προπονητήριο το οποίο απέχει 25 λεπτά από το ολυμπιακό χωριό, ενώ 8 μετά τις 11 Αυγούστου θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν στο βοηθητικό στάδιο του Ολυμπιακού σταδίου.

Εξάλλου στις 10 του μηνός θα γίνει η τεχνική σύσκεψη και την ίδια μέρα οι εκπρόσωποι των χωρών θα έχουν την ευκαιρία να δουν το κεντρικό στάδιο.

Το βράδυ της Κυριακής αναχωρεί για τη Βραζιλία και το δεύτερο μεγάλο γκρουπ της ελληνικής ομάδας στίβου.

Αναλυτικά:

18:45 μέσω Ρώμης (AΖ 721): Παναγιώτα Βλαχάκη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Παναγιώτα Τσινοπούλου, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Κώστας Δουβαλίδης, Mιχάλης Καλομοίρης, Λυκούργος Τσάκωνας, Mιχάλης Αναστασάκης.

Επιστροφή 25/8 στις 11:40 (ΑΖ 720) μέσω Ρώμης εκτός από τον Λυκούργο Tσάκωνα ο οποίος επιστρέφει στις 20/8 μέσω Ρώμης 11:40 (AZ 720).

19:15 μέσω Μονάχου (LH 1753): Μαρία Μπελιμπασάκη (200μ).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024