Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Oι Stranglers ξανά στην Ελλάδα για μια συναυλία

Oι Stranglers ξανά στην Ελλάδα για μια συναυλία

...

Eπιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση

Οι The Stranglers επιστρέφουν στην Ελλάδα για ένα μοναδικό show στο Piraeus 117 Academy το Νοέμβριο του 2016.

Η τελευταία φορά που το σπουδαίο συγκρότημα της βρετανικής μουσικής σκηνής είχε επισκεφθεί τη χώρα μας ήταν το Μάιο του 2015, όπου έδωσε δυο εκρηκτικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Με αφορμή τις δυο συναυλίες τους τότε, οι Strangles είχαν δηλώσει σε συνέντευξή τους στο in.gr:
«Συνεχίζουμε τις περιοδείες γιατί απλά μας αρέσει. Οι περιοδείες μας πάντα αποτελούσαν ένα μεγάλο μέρος της καριέρας μας και όταν κάτι, όπως αυτό, υπάρχει στο αίμα σου, είναι δύσκολο να το παρατήσεις. Όταν ένας από εμάς πεθάνει, τότε θα σταματήσουμε». Παράλληλα, για τις συναυλίες τους στην Ελλάδα σημείωσαν: «Αγαπάμε την Ελλάδα! Η χώρα είναι ζεστή και γεμάτη ιστορία και οι άνθρωποι είναι φιλικοί και ευγενικοί με μας. Το κοινό επίσης είναι πάρα πολύ ενθουσιώδες και έτσι είναι πάντα ευχάριστο για εμάς να ερχόμαστε και να παίζουμε στην Ελλάδα».

Οι Jean-Jacques Burnel (μπάσο, φωνή), Jet Black (drums) & Dave Greenfield (πλήκτρα, φωνή) μπορούν να υπερηφανεύονται ότι οι Stranglers δεν πρόδωσαν ποτέ τα πιστεύω τους και συνέχιζαν να παίζουν θορυβώδες, αντισυμβατικό, εμπνευσμένο, οργισμένο και αληθινό Punk, δίχως περιττές φιοριτούρες, κλείνοντας το μάτι στο κοινό με τους καυστικούς τους στίχους.

Όπως τόνισαν άλλωστε στη συνέντευξή τους στο in.gr, λίγο πριν την περσινή τους επίσκεψη στην Ελλάδα, «Είμαστε οι Stranglers και κανείς δεν ακούγεται σαν κι εμάς!».

Η μπάντα θα ανέβει στη σκηνή του Piraeus 117 Academy την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, φέρνοντας στις αποσκευές της όλα εκείνα τα εμβληματικά κομμάτια που την έχουν καθιερώσει: No More Heroes, Peaches, Golden Brown, Nice ‘n’ Sleazy, Something Better Change, Duchess, Strange Little Girl, Midnight Summer Dream, La Folie, European Female, Skin Deep, No Mercy, Always The Sun, Let Me Down Easy, Nice In Nice, Big In America, Shakin’ Like A Leaf.

«Μπορεί πολύ λογικά να αναρωτιέστε τι στην ευχή κάνουμε ακόμα εδώ. Η τελευταία μας περιοδεία, το 2014, ήταν η πιο επιτυχημένη που κάναμε ποτέ, με τα περισσότερα sold out στην καριέρα μας! Κάναμε όλα τα λάθος πράγματα – και τελικά αποδεικνύεται πως ήταν σωστά. Με την ευκαιρία της 40ης επετείου μας, θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να υψώσω το μεσαίο δάχτυλο σε όλους εκείνους που μας είχαν ξεγραμμένους, που μας απέρριψαν, μας κακολόγησαν ή απλά δεν μας γούσταραν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που είδαν πέρα από τα σάπια λόγια των κριτικών, που εξήγαγαν τα δικά τους συμπεράσματα αφήνοντας στην άκρη τις προκαταλήψεις των υπολοίπων. Όποιος γελάει τελευταίος, γελάει περισσότερο και δυνατότερα. Τη νέα χρονιά θα κάνουμε πολύ θόρυβο μαζί με τους φίλους μας».

Τα λόγια του Jean-Jacques Burnel, του εμβληματικού μπασίστα / τραγουδιστή των Stranglers, καταγράφουν την απόλυτη πραγματικότητα για μία μπάντα που αρνείται να το βάλει κάτω, περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά το ξεκίνημά της, συνεχίζοντας να απολαμβάνει μία αμείωτη αναγνώριση, τόσο από τους παλιούς φίλους της όσο και από τις νεότερες γενιές.

Τιμές εισιτηρίων

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 22€
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 24€
Tαμείο: 26€

Σημεία προπώλησης
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr



entertainment.in.gr

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024