Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολιτική υγιής εν σώματι υγιεί: Υπουργικό συμβούλιο με προπόνηση στην αυλή

Πολιτική υγιής εν σώματι υγιεί: Υπουργικό συμβούλιο με προπόνηση στην αυλή

Σε σειρά σκοπεύει τους υπουργούς του ο νέος πρόεδρος του Περού: Για το πρώτο υπουργικό συμβούλιο, ο πρόεδρος Πέδρο Πάμπλο Κουσίνκσι φόρεσε αθλητικά και φόρμα, πήρε το στρώμα γυμναστικής και τους υπουργούς και βγήκαν στην αυλή του μεγάρου για προπόνηση. Ενημέρωσε επίσης ότι οι υπουργοί από εδώ και πέρα θα έχουν κάθε Τετάρτη γυμναστική.

Σε σειρά σκοπεύει τους υπουργούς του ο νέος πρόεδρος του Περού: Για το πρώτο υπουργικό συμβούλιο, ο πρόεδρος Πέδρο Πάμπλο Κουσίνκσι φόρεσε αθλητικά και φόρμα, πήρε το στρώμα γυμναστικής και τους υπουργούς και βγήκαν στην αυλή του μεγάρου για προπόνηση.

Μπορεί να βγήκαν για γυμναστική οι 11 από τους 19 του υπουργικού σχήματος, με την καθοδήγηση γυμναστών, και ίσως το πρόγραμμα να μην ήταν ιδιαίτερα εντατικό, όμως το ηθικό ήταν ακμαιότατο και η διάθεση στα ύψη.

Ακόμη χειρότερα για όσους υπουργούς μπορεί να μην είναι της άθλησης, ο 77χρονος πρόεδρος είπε πως θα καθιερώσει την προπόνηση κάθε Τετάρτη.

Το μισό του περουβιανού πληθυσμού θεωρούνται υπέρβαροι, όπως αναφέρει το Reuters. Ο Κουσίνσκι εξήγησε πως, με αφορμή τους Ολυμπιακούς στη Βραζιλία, θέλει να προωθήσει τη σωματική άσκηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024