Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Seat City SUV:  Αυξάνεστε και πληθύνεστε

Seat City SUV: Αυξάνεστε και πληθύνεστε

Μετά το Ateca, η Seat εξελίσσει το δεύτερο κατά σειρά SUV της ιστορίας της, το οποίο πρόκειται να βασιστεί πάνω στην επόμενη γενιά του δημοφιλούς Ibiza.

To δεύτερο SUV στη σύγχρονη ιστορία της εξελίσσει ήδη η Seat με σκοπό να τοποθετήσει στην ιδιαίτερα δημοφιλή εντός και εκτός ελληνικών συνόρων κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης.

Μετά το Ateca, η ισπανική φίρμα πρόκειται να προσθέσει στην γκάμα της ένα όχημα ελευθέρου χρόνου αστικών διαστάσεων και προδιαγραφών το οποίο θα βασίζεται στην επόμενη γενιά του Ibiza.

H εμπορική διάθεση του αυτοκινήτου πρόκειται να ξεκινήσει στις αρχές του 2018, μετά την παγκόσμια πρεμιέρα που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2017 στο πλαίσιο της Διεθνής Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Πέρα από το δάπεδο, το πρώτο αστικών διαστάσεων SUV της Seat θα υιοθετήσει και αρκετά από τα σχεδιαστικά γνωρίσματα του νέου Ibiza, το οποίο θα περάσει στην παραγωγή μερικούς μήνες νωρίτερα.

Μάλιστα δεν αποκλείεται και οι υπόλοιπες «μαζικές» φίρμες του ομίλου VW να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Seat, προσθέτοντας στην γκάμα τους ένα αστικών διαστάσεων SUV.

AUTOMEDIA

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024