Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προκαλεί και πάλι η New York Post με τη γυμνή Μελάνια Τραμπ

Προκαλεί και πάλι η New York Post με τη γυμνή Μελάνια Τραμπ

Με νέα πρωτοσέλιδη γυμνή φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ κυκλοφόρησε τη Δευτέρα η εφημερίδα New York Post, προκαλώντας αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που κατηγορούν τους υπεύθυνους της έκδοσης για μισογυνισμό.

Με νέα πρωτοσέλιδη γυμνή φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ κυκλοφόρησε τη Δευτέρα η εφημερίδα New York Post, προκαλώντας αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που κατηγορούν τους υπεύθυνους της έκδοσης για μισογυνισμό.

Είναι η δεύτερη συνεχής ημέρα που η ταμπλόιντ του Ρούπερτ Μέρντοχ βγαίνει με πρωτοσέλιδη γυμνή φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ, από την εποχή που εργαζόταν ως μοντέλο.

Η φωτογραφία που δημοσιεύεται τη Δευτέρα δείχνει τη Μελάνια σε ένα κρεβάτι να σφίγγει στην αγκαλιά της μία άλλη επίσης γυμνή γυναίκα με πηχυαίο τίτλο: «Menage a Trump», που παραφράζει το Menage a trois (Ερωτικό τρίγωνο).

Την Κυριακή, η ταμπλόιντ είχε δημοσιεύει γυμνή φωτογραφία της Μελάνια με δύο αστέρια να κρύβουν τις άκρες του στήθους και τίτλο «The Ogle (Λάγνο) Office», σε μία παράφραση του «The Oval Office».

Ο σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, ο Τζέισον Μίλερ δήλωσε ότι δεν υπάρχει «τίποτε ενοχλητικό» σε αυτές τις φωτογραφίες. «Πρόκειται για μία ωραία γυναίκα» ανέφερε.

Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως «τέτοιου είδους φωτογραφήσεις είναι συνηθισμένες στην Ευρώπη».

Οι δύο φωτογραφίες χρονολογούνται από το 1995, όταν η Μελάνια ήταν 25 ετών, εργαζόταν ως μοντέλο και δεν είχε συναντήσει ακόμη τον Ντόναλντ Τραμπ. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν το 1996 στο γαλλικό περιοδικό Max, που πλέον δεν κυκλοφορεί.

Τον Απρίλιο, η New York Post εμφανίστηκε να υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές παρουσιάζοντάς τον ως «πολλά υποσχόμενο σουπερστάρ…που διαπράττει τα σφάλματα ενός πρωτάρη».

Στο Twitter, οι φωτογραφίες της Μελάνια προκάλεσαν ανάμεικτα συναισθήματα: «Nτροπή σας #NewYorkPost προσπαθείτε να κάνετε τη Μελάνια να μοιάζει με πόρνη» ή «Ο μισογυνισμός είναι μισογυνισμός».

Άλλοι χρήστες κατηγόρησαν την εφημερίδα ότι προσπαθεί να ντροπιάσει τη Μελάνια Τραμπ, ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν αν ο Μέρντοκ άλλαξε γραμμή ή πώς θα αντιδράσουν οι χριστιανοί συντηρητικοί ψηφοφόροι.

Η Μελάνια γνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1998 και παντρεύτηκαν το 2005.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024