Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σύρος πρόσφυγας στη Γερμανία σκότωσε γυναίκα με ματσέτα

Σύρος πρόσφυγας στη Γερμανία σκότωσε γυναίκα με ματσέτα

Μια γυναίκα σκοτώθηκε και δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από επίθεση Σύρου 21 ετών που βγήκε στους δρόμους της γερμανικής πόλης Ρόιτλιγκεν κραδαίνοντας ματσέτα. Ο δράστης συνελήφθη αλλά τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα. Δεν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τονίζει η αστυνομία.

Μια γυναίκα σκοτώθηκε και δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από επίθεση Σύρου 21 ετών που βγήκε στους δρόμους της γερμανικής πόλης Ρόιτλιγκεν κραδαίνοντας ματσέτα. Ο δράστης συνελήφθη αλλά τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

Ο νεαρός, ο οποίος ήταν «γνωστός στην αστυνομία» από προηγούμενα περιστατικά, είχε λεκτική αντιπαράθεση με τη γυναίκα την οποία χτύπησε με το μαχαίρι πριν επιτεθεί στους άλλους δύο.

«Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, ο άνδρας έδρασε μόνος, πιθανότατα δεν υπάρχει κίνδυνος για τον πληθυσμό του Ρόιτλιγκεν και της περιοχής», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει ένδειξη ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

Μάρτυρας του περιστατικού ανέφερε στην εφημερίδα Bild ότι ο Σύρος πρόσφυγας φαινόταν εκτός εαυτού όταν επιτέθηκε εξώ από κατάστημα κεμπάπ.

GERMANY: Man with machete kills a woman, injures 2 other people in Reutlingen, Germany. attacker arrested. PHOTOS: pic.twitter.com/ld4kuAZfeR

Έπεσε στο έδαφος όταν τον χτύπησε επίτηδες ο οδηγός μιας BMW, και «έμεινε μπρούμυτα στο έδαφος χωρίς να κινείται».

«Οταν ένας άνδρας και μία γυναίκα διαπληκτίζονται, ξεκινάμε από την υπόθεση ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους» δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, ενώ άλλα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο δράστης και το θύμα γνωρίζονταν και εργάζονταν στην ίδια δουλειά.

Το περιστατικό έρχεται λίγο μετά το θάνατο εννέα ανθρώπων από 18χρονο ένοπλο που εισέβαλε σε εμπορικό κέντρο του Μονάχου και εν συνεχεία αυτοκτόνησε.

Λίγες μέρες νωρίτερα, νεαρός από το Αφγανιστάν επιχείρησε να επιτεθεί σε επιβάτες τρένου με τσεκούρι, πριν τελικά πυροβοληθεί θανάσιμα από την αστυνομία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024