Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ινδικό στρατιωτικό αεροπλάνο
Ινδικό στρατιωτικό αεροπλάνο που μετέφερε 29 άτομα χάθηκε από τα ραντάρ πάνω από τον Κόλπο της Βεγγάλης, αναφέρει η ινδική Πολεμική Αεροπορία. Πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του.
Ινδικό στρατιωτικό αεροπλάνο που μετέφερε 29 άτομα χάθηκε από τα ραντάρ πάνω από τον Κόλπο της Βεγγάλης, αναφέρει η ινδική Πολεμική Αεροπορία.
Πρόκειται για ένα μεταγωγικό Antonov-32, το οποίο απογειώθηκε από το Τσενάι στο Μαντράς στις 08:30 το πρωί (τοπική ώρα). Προορισμός του ήταν το λιμάνι Μπλερ στη θάλασσα Ανταμάν.
Ήδη έχουν ξεκινήσει επιχειρήσεις για την εξεύρεση του αεροπλάνου.
Εκπρόσωπος του Ναυτικού είπε στο πρακτορείο Reuters ότι πλοία και αεροπλάνα αναζητούν το αεροσκάφος, το οποίο μετέφερε στρατιώτες σε νησιά στρατηγικής σημασίας κοντά στον πορθμό της Μάλακκα, όπου η Ινδία έχει στρατιωτική βάση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλέκος Παναγούλης: Λόγια μπροστά στο φέρετρό του
- Οι τιμές των διαθέσιμων εισιτηρίων για το Final-4
- Μέση Ανατολή: Ποιες χώρες θα υποφέρουν περισσότερο από το πετρελαϊκό σοκ που προκαλεί ο πόλεμος
- Βακτήριο που σχεδιάστηκε με ΑΙ παραβιάζει βασικό κανόνα της ζωής
- Ηλεία: Με λευκά μπαλόνια αποχαιρετούν τον 13χρονο που σκοτώθηκε με πατίνι
- Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται την Πρωτομαγιά
- Πρεμιέρα της Εθνικής πόλο γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Η ιστορία του διαμαντιού Koh-i-Noor: Ο Μαμντάνι θα ζητήσει από τον Κάρολο να το επιστρέψει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442